Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok canım Bnm ise yarıyor bulgur da yarıyor kimyon anason çayı ve gazda uykuda da iyi canım ama şekerin varsa dikkat et yoksa tüket bende hep şekerli yedim ki sütüm olsun diye cnm bnm
Yok canım Bnm ise yarıyor bulgur da yarıyor kimyon anason çayı ve gazda uykuda da iyi canım ama şekerin varsa dikkat et yoksa tüket bende hep şekerli yedim ki sütüm olsun diye cnm bnm
Grup kuracak kadar ileriye gitmek ne kadar doğru acaba burda çok samimiyet fazla zarara yol açtı son zamanlarda en mantıklı olan herkes derdini sorusunu paylaşır cevabını alır ilerisi olmaz burası sanal bir ortam herkes birbirine uzak ki yakın olsa bile ne kadar güvenip insanlar bir araya gelebilir yaşadığımız bu zamanda..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bide sen yeni üyesin ve direk gurup kurmak istemen düşündürücü
He o da normal canım ancak bizimklr de öyle tatlı meyve meyve suyu çikolata bir ton şey yiyor oruçtan ve sen emziriyorsunda normal bolca su iç su süt yapar çikolata çok çok çok aşırı yenirse bebekte kusma ve gaz yapabilir o kadar çok emziriyorsun dermanım da kalmaz ye ki kendine gel cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi