Günaydın Canım Valla kolum benden ayrılmış gidiyor acayip korktum dedim nerde bu kol aşırı başım ağrıyordu gece ondan olabilir mi acaba bide bazen ben başımdan yukarı koyuyorum bazen kolumu bazen başıma koyup gözlerimi kapatıyorum kolumla hani elimiz falan kanayinca kalbinden yukarda tut kan akışı dursun deniliyor ya ondan acaba yukarıda tutunca kan akışı mı bozuldu ondan mı his kaybı oldu bakalım bir daha olursa gidecem doktoraGünaydın canım uzun süre kalp hizasinin aşağısında kalmışsa uyuşmuştur. Tekrar olursa doktora gidersin araştırılır neden olduğu. Geçmiş olsun diyeyim koluna sahip çık o senin bir parçan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim canım
Düzeldi şuan ama ağrı olarak kaldı kolumda his kaybı geçti çok şükür zaten devam etse kafayı yerdim korkudan acayip kötü bişey yani kolum yok gibiydi sanki yok o an felç olan insanları anladım baya zor korkunç birşey Allah'ım kimseye yaşatmasınGeçmiş olsun kzuum istersen bi duşa gir sıcak su belki açılmasına yardımcı olur
Teşekkür ederim canım belkide çünkü kolumu nerde bıraktım en son onu hatırlayamadim uyandım kolum yok aradjm bide görsen trajikomik bir durumduYatakdan uzun sure dusuk kalidigi icin oyle olmusdur canim kecmis olsin
Günaydın canım büyük ihtimalle ondan oldu uykusuzluktan kolum yataktan sarktıysa da hissetmedim onu öyle kalınca da dolaşım sorunu oldu. Normalde en ufak şeye uyanırım ama bu ara kafayı koyar koymaz uyuyorum öyle bir uykusuzlukGünaydın canım benim de olmuştu uzun süre üzerine yatınca yada uzun süre yataktan sarkmışsa kan dolaşımı yeterince olmadığı için uyuşma olmuştur
Son düzenleme: