Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar geçen yazmıştımya arkadaşım için dua diye korona olmuştu 7 aylık hamile sezeryenla bebek alınıp küveste kalmıştı şimdi haber geldi çok iyilerhem arkadaşım hem akrabam çok İyimiş beni ilkkez aradı konuştuk sesi iyi geliyor iyiyim eskiye göre dedi bebekte kendide şuan oksijen tüpü üzerinde dua eden herkesten Allahım razı olsun ne dilekleri varsa Allahım onu versin onlara
Cok gecmis olsun cnm bebekler o kadar hayat mücadelesi veroyolarki bizden bile daha gucluler annesi bu süreçte biraz yipranacak ama daima o guclu olsun ki bebeğine baka bilsin annesine cok yardimci olun bu surecte kendini yanliz hissetmesin bende 27 haftalik dogum yaptim o sureci cok iyi biliyorum 3 aya yakin kuvezde kaldi kizim Allah ailesine sabir versin gercekten cok zor bi surec
Kızlar geçen yazmıştımya arkadaşım için dua diye korona olmuştu 7 aylık hamile sezeryenla bebek alınıp küveste kalmıştı şimdi haber geldi çok iyilerhem arkadaşım hem akrabam çok İyimiş beni ilkkez aradı konuştuk sesi iyi geliyor iyiyim eskiye göre dedi bebekte kendide şuan oksijen tüpü üzerinde dua eden herkesten Allahım razı olsun ne dilekleri varsa Allahım onu versin onlara
Arkadaşım evde şimdi doktor buhar hap igne ler vermiş bebekte iyi küveste çok şükür hepnız dualar ettiniz Allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah hep mutlu olasınız hepiniz bende iyiyim artık üzülmüyorum bana üzüntü gelmiyor hasta oluyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Arkadaşım evde şimdi doktor buhar hap igne ler vermiş bebekte iyi küveste çok şükür hepnız dualar ettiniz Allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah hep mutlu olasınız hepiniz bende iyiyim artık üzülmüyorum bana üzüntü gelmiyor hasta oluyorum
Çok sevindim canım bebekte çıkar bi an önce inşallah kavuşur annesine Amin rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah onlar iyiymiş sende üzme kendini artık kendini bebeğini düşün üzüntü stres iyi değil gebelikte dikkat et canım
Merve benim çilem bitmiyorki halamin kızı hamileydi 9 aylık bugün sancısı tutmuş gitmiş hastaneye doktor demiş susuz kalmış bebek bir haftadır ölmüş karnında yani biri iyileşiyor biri hasta okuyor
Merve benim çilem bitmiyorki halamin kızı hamileydi 9 aylık bugün sancısı tutmuş gitmiş hastaneye doktor demiş susuz kalmış bebek bir haftadır ölmüş karnında yani biri iyileşiyor biri hasta okuyor