Kızlar devlette doğum yapan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Kızlar devlette doğum yapan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,068 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar devlette doğum yapan var mı
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Gül çetin

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar İstanbul'da yaşıyorum başak şehirde doğum yapmayı düşünüyorum yapan var mı ve sezeryanla olup kaçıncı hafta aliniyor
Cnm bn kanuni sultan suleyman has dogum yaptim bnde basaksehirde oturuyorum 39 haftam bitince sezeryan dogum yaptim planli sezeryandi gayet memnun kaldim ilgi ve alakadan insanlar devlette doktorlar azarliyor filan dedi tereddutle gittim sagolsun doktorlar personel gayet guler yüzlü iyilerdi

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çam sakura hayırlısı olsun canım
Bende orda yapicam doğuma insaallah valla cok guzel hastane sanki ozel gibi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bagcilarda yoğunluktan dolayı benide oraya yönlendirdiler 34 haftadayım bide randevu bulabilirsem eğer siz kaç haftadasiniz
Cnm mhrsyi indir ve sürekli kontrol et randevu almasi zor oluyo cunku 1 ayin içinde bikac gun randevu gunleri acik onun disinda hep yok

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank

Cnm mhrsyi indir ve sürekli kontrol et randevu almasi zor oluyo cunku 1 ayin içinde bikac gun randevu gunleri acik onun disinda hep yok
Ben 3kere gittim tahlil için çok uzak bana ama çok güzel hastane AVM gibi mağazalar Gratis restoran lar çiçekçiler gerçekten çok güzel hayırlı uğurlu olsun canım 🙏💕

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank

Şükür bir bosluk buldum pazartesiye daha önce perinatolojiye oraya gitmiştim telefon actim sakuraya dedim randevu alacağım gelirim bide bizde yapmıyoruz demeyin randevu alıp gelin 37 haftadan sonra randevu istenmiyor dedi bakalım pazartesi ne diyecekler rabbim hepimizi iyi merhametli insanlarla karsilastirsin dün bağcılarda dr çok tersti sekerim oldugu icin erken alinma olayida var hayirlisi

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Şükür bir bosluk buldum pazartesiye daha önce perinatolojiye oraya gitmiştim telefon actim sakuraya dedim randevu alacağım gelirim bide bizde yapmıyoruz demeyin randevu alıp gelin 37 haftadan sonra randevu istenmiyor dedi bakalım pazartesi ne diyecekler rabbim hepimizi iyi merhametli insanlarla karsilastirsin dün bağcılarda dr çok tersti sekerim oldugu icin erken alinma olayida var hayirlisi
Cok sevindim cnm sakura cok iyi bir hastane eminim memnun kalacaksin aynen insan hamileyken daha cok ilgi istiyo yalan değil doktorların bakislarinda bile bisey ariyor oluyoruz🤭😊

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Ben de 37 ve 38 e kadar doğum yapmsam gitsem günüm gelmişse randevu almaya gerek yok mu yani

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...