Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ramazan ayında olmamız emin ol böyle vurdumduymaz olmasını onaylamıyor aksine bu ayın yüzü suyu hürmetine daha merhametli olmalı karşısında ki bir hamile işini düzgün yapmayacaksa defolup gitsin
Canım kendi doktorun değilse sağlık bakanlığını arayıp şikayet et ben devlete giderken benim doktorda hiç umusamadi bende arayıp şikayet ettim karşıdaki bir hasta ve en önemlisi bir gebe ya bebeğe birşey olsa yaa sana birşey olsa. Bunun hesabını kim verecek şiddete karşıyım ama bazıları dayağı hakediyor onun orucu beni alakadar etmez bir taraftan sevaba girerken bir taraftan birinin canını hiçe sayamaz vallaha eğer doktorun değilse şikayet et hemen geri dönüş yapıp arıyorlar sağlık bakanlığından eğer imkanın varsa özele git yada kontrole
Bugün doktora gittim Sivas'a kontrolüm vardı arkadaslar oda bellimde kasığımda karnimda ağrım vardı doktora söyledim ama sadece ultrasonla baktı pek umurrsamadi çatı muaneside yapmadı aciklik vsrmi yokmu diye bebegin kilosu da 3200 dedi 8 günüm var ama agrilarim var napmam lazım
Bak canım korkutmak gibi olmasın bende üç gün önce doğum yaptım bir haftadır sancı çektim doktorum aynı bu doktor gibi umursamadı normal dedi ve dinlensem de aynı şekilde sancılarım dinmiyodu en son dayanamDım ve acile gittim 7 cm açıklıkla apar topar beni sezeryNa aldılar bence başka doktora da görün
Bak canım korkutmak gibi olmasın bende üç gün önce doğum yaptım bir haftadır sancı çektim doktorum aynı bu doktor gibi umursamadı normal dedi ve dinlensem de aynı şekilde sancılarım dinmiyodu en son dayanamDım ve acile gittim 7 cm açıklıkla apar topar beni sezeryNa aldılar bence başka doktora da görün
Bugün doktora gittim Sivas'a kontrolüm vardı arkadaslar oda bellimde kasığımda karnimda ağrım vardı doktora söyledim ama sadece ultrasonla baktı pek umurrsamadi çatı muaneside yapmadı aciklik vsrmi yokmu diye bebegin kilosu da 3200 dedi 8 günüm var ama agrilarim var napmam lazım
Kendi doktorunsa boşver ozaman şikayet etme canım birde öğreniyorlar hemen kimim şikayet ettigini sonra kötu davranmasin sana canım doğuma yakın ağrılar oluyor benimde çok az kaldı Kasım bel rahim mahvediyor ağrısı sen ozaman gene doktoruna uy suyun geldiğinde sancım oldugunda git kaçıncı haftandasin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kendi doktorunsa boşver ozaman şikayet etme canım birde öğreniyorlar hemen kimim şikayet ettigini sonra kötu davranmasin sana canım doğuma yakın ağrılar oluyor benimde çok az kaldı Kasım bel rahim mahvediyor ağrısı sen ozaman gene doktoruna uy suyun geldiğinde sancım oldugunda git kaçıncı haftandasin