Sorum var Kizlar dualarınıza ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Belinayin❤️ Annesi tarafından oluşturulan Kizlar dualarınıza ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,026 kez görüntülenmiş, 157 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar dualarınıza ihtiyacım var
Konbuyu başlatan Belinayin❤️ Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Belinayin❤️ Annesi

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
500 gram bebiş iki doz yapıldı ciğer grlisdirici ve şuanda suni sancı verdiler serum var bebgin suyu hiç yok bende sordum hani şimdi normal doğum bekliyorsunuz ama bebeğe bişey olmazmi kalbi falan durur Allah korusun dedim yok dedi gözlem altindasin merak etme dediler nolur bol bol duva edin inşallah savaşır tutunur hayata sımsıkı senin bebiş kaç gram dogmusdu cnm
Canım benim inşallah Rabbim korusun, hayata tutunsun inşallah. Allah isterse herşeye gücü yeter sen içini ferah tut inşallah 🤲🤲🤲

Raziyye

Kayıtlı Üye
rank
Biliyorsunuz 23 haftalık hamileyim ve gebeliğin başından beri kanamayla devam ediyo ve dün geceden kanlı su gelmeye başladı ve bu gün gündüz çok fazla geldi bende acile gitdim bebeğin suyu azalmış baya az dedi devlet Hastanesi'nde ve bana dediki ben yarısını yaparim eyer doğum falan olursa yaşama şansı sıfır dedi istersen edirneye gidebilirsin dedin ozaman yaşama şansı daha artar dedi eşimle konutum tamam dedi şuanda evdeyim su gelmesi kesildi nolur duva edin bebegme bişey olmasın inşallah yarın cikcaz yola nolur duvarlarınizi eksik etmeyin seviyorum sizi🤲
Allah bu Ramazanın son ve guzel gunlerinde yar ve yardmcınız olsun🤲🏻Sag salim vaktinde bebeyini kucagna almayı nasib etsin InsAllah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
500 gram bebiş iki doz yapıldı ciğer grlisdirici ve şuanda suni sancı verdiler serum var bebgin suyu hiç yok bende sordum hani şimdi normal doğum bekliyorsunuz ama bebeğe bişey olmazmi kalbi falan durur Allah korusun dedim yok dedi gözlem altindasin merak etme dediler nolur bol bol duva edin inşallah savaşır tutunur hayata sımsıkı senin bebiş kaç gram dogmusdu cnm
Kzuum ne oldu doğum oldu mu minik nasıl iyidir inşallah 🙏🏻

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kzuum ne oldu doğum oldu mu minik nasıl iyidir inşallah 🙏🏻
Yok cnm daha olmadı Dr bekliyoruz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah bu Ramazanın son ve guzel gunlerinde yar ve yardmcınız olsun🤲🏻Sag salim vaktinde bebeyini kucagna almayı nasib etsin InsAllah
Amin inşallah cnm

Nasilsin birtanem
Eh işte hulyam yatıyorum uyuyamadimda 30 dk anca uyuyabildim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yok cnm daha olmadı Dr bekliyoruz

Amin inşallah cnm