Sorum var Kizlar dualarınıza ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Belinayin❤️ Annesi tarafından oluşturulan Kizlar dualarınıza ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,028 kez görüntülenmiş, 157 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar dualarınıza ihtiyacım var
Konbuyu başlatan Belinayin❤️ Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Belinayin❤️ Annesi

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Biliyorsunuz 23 haftalık hamileyim ve gebeliğin başından beri kanamayla devam ediyo ve dün geceden kanlı su gelmeye başladı ve bu gün gündüz çok fazla geldi bende acile gitdim bebeğin suyu azalmış baya az dedi devlet Hastanesi'nde ve bana dediki ben yarısını yaparim eyer doğum falan olursa yaşama şansı sıfır dedi istersen edirneye gidebilirsin dedin ozaman yaşama şansı daha artar dedi eşimle konutum tamam dedi şuanda evdeyim su gelmesi kesildi nolur duva edin bebegme bişey olmasın inşallah yarın cikcaz yola nolur duvarlarınizi eksik etmeyin seviyorum sizi🤲
Allah yardimcin olsun bacim, son durumun ne? Dogum gerceklesti mi? Bebegin ve snein durumun nasil?

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
3 4 sat cnm şimdi çıktık yola cunki hastahanesine aradılar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok aslında 2 3 sat galiba çıktık yola cunki hastahaneden arayıp duruyorlar akşama kadar yatış yapmam gerekiyormus
Yaa hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım üzülme sen Allah büyük 🙏❤️

Allah yardimcin olsun bacim, son durumun ne? Dogum gerceklesti mi? Bebegin ve snein durumun nasil?
Ay Allah korusun 23 haftalık abla bebek

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Yaa hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım üzülme sen Allah büyük 🙏❤️

Ay Allah korusun 23 haftalık abla bebek
Ama mesajlari okuduysan suni sanci vermisler ve dogum gerceklessin diye bekliyorlar ve suyu hic kalmamis. Dua edelim ikisi de saglikli bir sekilde olsunlar ve bebegi de yasama tutunmak icin inatci olsunlar. Cok duaya ihtiyaclari var 🤲

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Ama mesajlari okuduysan suni sanci vermisler ve dogum gerceklessin diye bekliyorlar ve suyu hic kalmamis. Dua edelim ikisi de saglikli bir sekilde olsunlar ve bebegi de yasama tutunmak icin inatci olsunlar. Cok duaya ihtiyaclari var 🤲
Yaa ben orayı okumadım ama bakayım şimdi ayy inanmıyorum yaa 😞😞

Yok cnm daha olmadı Dr bekliyoruz

Amin inşallah cnm

Eh işte hulyam yatıyorum uyuyamadimda 30 dk anca uyuyabildim
Şuan ezan okuyor Rabb'im oğlunu sana bağışlasın inşallah okurken gözlerim doldu sağ Salim gelsin inşallah güçlü ol canım benim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar