Kızlar dügünüm olacak, ama hamileyim

• Konbuyu başlatan Mahizar
  • Toplam 19 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mahizar tarafından oluşturulan Kızlar dügünüm olacak, ama hamileyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,918 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar dügünüm olacak, ama hamileyim
Konbuyu başlatan Mahizar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Cikmaz kuzum merak etme ciksa bile ayva gobegi gibi cikar onu da senin gobegin zannederler zaten
Kızlar yazda nikahım olmuştu.Başka ülkede yaşıyırom.Pandemiden dolayı bir türlü dügünümüzü yapamadık.Eylülde hamile kaldım.Ekimde dügünümüz olacaktı,amma malesef ailelikce COVİDe yakalandık.Şimdi aralık 18 dügünüm olacak.O zamana kadar 17+5 haftalık hamile olacam.Endişem var sizce dügünde karnım belli olur mu? Lütfen tecrübeli kızlar yardımcı olun,öpüyorum sizi canlarım

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yazda nikahım olmuştu.Başka ülkede yaşıyırom.Pandemiden dolayı bir türlü dügünümüzü yapamadık.Eylülde hamile kaldım.Ekimde dügünümüz olacaktı,amma malesef ailelikce COVİDe yakalandık.Şimdi aralık 18 dügünüm olacak.O zamana kadar 17+5 haftalık hamile olacam.Endişem var sizce dügünde karnım belli olur mu? Lütfen tecrübeli kızlar yardımcı olun,öpüyorum sizi canlarım
Hayırlı uğurlu olsun ❤️ belli olmaz gelinlikciye bahset korse vs bişey yapar hamileysen nikâh li eşinden hamilesin rahat ol el neder diye yaşadık uzun yıllar yapma kendini bebeğini düşün mutluluk lar dilerim 🙏❤️

M

Mahizar

Guest
4 5 aylık oluyor ilk gebelikte hemen çıkmaz normalde ama kaç kilo ile hamile kaldığın iç karnına göre değişiyor canım düğüne kadar sebze ağırlıklı beslen haşlama tarzı hem bebeğe faydalı hemde kilo yapmaz inşallah herşey gönlüne göre olur 🤲🤲
55 kiloyum canım, inşallah belli olmaz.Teşekkürler cavabladığın için

M

Mahizar

Guest
Kız takıldığın şeye bak pandemide herkes böyle oldu nikah yapıp evlendi millet çoluk çocuğa karıştı işlerinde kalmasın fiye düğün yaptılar kucağında çocukla yürüyen var 😂 hiç takılma yani ayrıca 17 haftalıkta karnın öyle çıkmaz 300 500 gram bişey olacak kilosu zaten o zamanlar eğer sen kilo almazsan o küçük haftalarda göbeğin çıkmaz çıkarsa da robadan gelinlik yaptır saklar karnını
Teşekkürler canım cevabladığın için

M

Mahizar

Guest
Kız takıldığın şeye bak pandemide herkes böyle oldu nikah yapıp evlendi millet çoluk çocuğa karıştı işlerinde kalmasın fiye düğün yaptılar kucağında çocukla yürüyen var 😂 hiç takılma yani ayrıca 17 haftalıkta karnın öyle çıkmaz 300 500 gram bişey olacak kilosu zaten o zamanlar eğer sen kilo almazsan o küçük haftalarda göbeğin çıkmaz çıkarsa da robadan gelinlik yaptır saklar karnını
🥰

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Karnin çıkmazbide ağır gelin olup düğününde oynamassan kazasiz belasiz gecer artik benim 6.ayda anca karnım çıktı şu an 18 haftalık hamileyim sabah karnım cook az var akşama doğru büyüyor

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bende hala belli etmiyor, 55 kiloyum.Birden çıkacak deye endişem
Bende 53 kiloydum 1bucuk kilo almışım neredeyse göbekte çıktı şimdiden endişeliyim 160 boyundayım hamile olmadan ne yiyorsam o tarz yiyorum yine spora başlamam şart zayıf olunca hep tartıya inanamıyor insan son aylar napıcam bilmem😅

Tüm sayfalar yüklendi.