Kızlar gerçekten çok acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde B..... tarafından oluşturulan Kızlar gerçekten çok acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 792 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar gerçekten çok acil
Konbuyu başlatan B.....
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

B.....

Kayıtlı Üye
rank
10 aylık bir bebeğim var ismini söyleyince bazen bakıyor bazen bakmiyor çok da hareketli bir cocuk otizim belirtilerine filan da baktım internetten ismine bakmaz diyor korktum açıkçası bi görüşlerinizi yazarsanız beni rahatlatmişsiniz olursunuz

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Benim oğlum da aynı işine gelince bakıyor gelmeyince bakmıyor sadece onunla teşhis koymak doğru olmaz doktora götürüp test yaptırılması gerek

B.....

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlum da aynı işine gelince bakıyor gelmeyince bakmıyor sadece onunla teşhis koymak doğru olmaz doktora götürüp test yaptırılması gerek
Doğru haklısınız bir de sürekli aynı kelimeyi söyler diyor bebeğim 10. Ayına yeni girdi sadece baba ve abla diyor hiç anne dediğini veya başka bir kelime kullandığını duymadik bu arada yorumunuzun için de teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doğru haklısınız bir de sürekli aynı kelimeyi söyler diyor bebeğim 10. Ayına yeni girdi sadece baba ve abla diyor hiç anne dediğini veya başka bir kelime kullandığını duymadik bu arada yorumunuzun için de teşekkür ederim
Bir de bu dönen şeylere bakıyor tekerlek filan ilgisini çekiyor daha küçük olduğu için olabilir mi ki

Son düzenleme:

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank

Bir de bu dönen şeylere bakıyor tekerlek filan ilgisini çekiyor daha küçük olduğu için olabilir mi ki
Bu anlattığın şeyler gayet normal benim oğlum da 15 gün sonra 1 yaşına girecek baba, abla, mama, dede diyor. Hareketli şeyler bütün bebeklerin ilgisini çeker hiç moralini bozma

Benim oğlumun özellikle çamaşır makinesi çok dikkatini çeker saatlerce başında oturur izler

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Online testler de vardı internette belki işinize yarar.
Bunu ilk aramaya yazınca gördüm mesela ücretli mi bilmiyorum ama

Bu anlattığın şeyler gayet normal benim oğlum da 15 gün sonra 1 yaşına girecek baba, abla, mama, dede diyor. Hareketli şeyler bütün bebeklerin ilgisini çeker hiç moralini bozma

Benim oğlumun özellikle çamaşır makinesi çok dikkatini çeker saatlerce başında oturur izler
Kesinlikle izletmeyin dönen şeyleri otizme teşvik oluyor

B.....

Kayıtlı Üye
rank

Online testler de vardı internette belki işinize yarar.
Bunu ilk aramaya yazınca gördüm mesela ücretli mi bilmiyorum ama
Kesinlikle izletmeyin dönen şeyleri otizme teşvik oluyor
Yorumlarınız için teşekkürler kızlar inşallah bir şey yoktur ismine bazen bakıp bazen bakmaması beni biraz tedirgin ediyor

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar inşallah bir şey yoktur ismine bazen bakıp bazen bakmaması beni biraz tedirgin ediyor
Televizyon tablet telefon uzak tutun iletişimi hep sizinle insanlsrls olsun İsmiyle çağırıp bişeyler gösterin eline oyuncak verin ki isminin karşılığında ons bişey söylenip verileceğini anlar ve bakmaya başlar ismini benimser ysnir boşa isim söylenmiş gibi olmaması için dönen şeylere ışıklara bakmasın bunlar teşvik ediyor otizme başlı sebep bunlardır

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Televizyon tablet telefon uzak tutun iletişimi hep sizinle insanlsrls olsun İsmiyle çağırıp bişeyler gösterin eline oyuncak verin ki isminin karşılığında ons bişey söylenip verileceğini anlar ve bakmaya başlar ismini benimser ysnir boşa isim söylenmiş gibi olmaması için dönen şeylere ışıklara bakmasın bunlar teşvik ediyor otizme başlı sebep bunlardır
Katılıyorum ♥️

Tüm sayfalar yüklendi.