Sorum var Kizlar hakinizi elal edin ben gidiyom

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep 73 tarafından oluşturulan Kizlar hakinizi elal edin ben gidiyom başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,363 kez görüntülenmiş, 83 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar hakinizi elal edin ben gidiyom
Konbuyu başlatan Zeynep 73
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Rica ederim canım benim ❤️
Amin amin kuzum inşallah
Rabbim sana bağışlasın yardımcın olsun inşaallah canım benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimki de hiç uyku yok vallahi🤣
Amin amin inşallah teşekkürler canım benim 😍 kız vAlla sonra da hiç uyumayacak gibime geliyor 😂 yine de bilemem vAlla suanlik normal yolunda ilerliyor gece bir buçukta iki haftalık olacağız inşallah

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Amin amin inşallah teşekkürler canım benim 😍 kız vAlla sonra da hiç uyumayacak gibime geliyor 😂 yine de bilemem vAlla suanlik normal yolunda ilerliyor gece bir buçukta iki haftalık olacağız inşallah
İnşallah uykusu hep düzenli olur kuzum

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
İnşallah vAlla oğlum çok ağlaktı gazı sancısı hiç bitmedi ay krizlere giriyordu vAllahi dişte şükür çok sıkıntı çekmedik ama uyku düzeni de vardı hala da öyle şükürler olsun kiziminki de inşallah düzenli olur ya gaz da oluyor ara ara rezene içiyorum bir fincan kadar birde kimyon çayı yapıyorum çok küçük ya kıyamıyorum ya ağlamasına
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Burada kalmıştık 😂

Son düzenleme:

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Oğlum yürütece bindirmistim kayinim ve görümcem yanindayi yemek yapmaya gitim bı baktı oğlum düştü yurutece merdiven basamağında burnu kanadı kayinim benim suçuna koydu bende dedim siz ikiniz ordaydiniz siz göz kulak olacaktiniz ben mutfaktaydim çok üstüme geliyor artık dayanamiyom uzun bir süre girmiyecem 🖐
Kuzum iyimisin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar