Sorum var Kizlar hala dogurmadim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde hayriye89 tarafından oluşturulan Kizlar hala dogurmadim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 676 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar hala dogurmadim
Konbuyu başlatan hayriye89
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Selam kizlar nasılsınız uygulama ya göre 4gun kaldı diyo yani 39+4olduk ama hal hiç ağrım sancim yok normal doğum öncesi belirtileriniz nasıldı nasıl bir süreç bekliyo beni merak ediyorum tecrübe sahibi annelerim anlatın lutfen
Oğlumu 39 da suyum gelerek gittim doğuma bir kızımı 45+5 te sancılarla gittim doğuma diğer kızımda 41 haftalıktı sancıyla gittim hemen doğum oldu zaten

can kızım

Kayıtlı Üye
rank
Hiç korkma canım normalde sezeryanda olsa ben sezeryan oldum iyi ki de öyle olmuşum rahat ettim ilk 1 hafta da toparlıyorsun zaten bide doktor da önemli tabi o yüzden sezeryan olurum falan diye korkma canım
Yengem iki normal doğum bi de sezaryen yaptı sorunca sezaryen daha kolay dedi

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Selam kizlar nasılsınız uygulama ya göre 4gun kaldı diyo yani 39+4olduk ama hal hiç ağrım sancim yok normal doğum öncesi belirtileriniz nasıldı nasıl bir süreç bekliyo beni merak ediyorum tecrübe sahibi annelerim anlatın lutfen
Canım zamanı gelince doğar bebeğin, doğum belirtisi kişiden kişiye değişir bence bazıların suyu gelir bazıların bel kasık ağrısı artar, bazıların sancısı vardır bazıların da belirti olmaz açılma oluyor, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.