Kızlar hiç iyi değilim 😭😭😭😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Bebişimin annesiyim tarafından oluşturulan Kızlar hiç iyi değilim 😭😭😭😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,018 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar hiç iyi değilim 😭😭😭😭
Konbuyu başlatan Bebişimin annesiyim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebişimin annesiyim

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce doktordan geldim batman dünya hastanesi ve araştırmadan bugün 3 doktora bana baktı her 3 de aynı şeyi dedi bebeğim özürlü doğa bilirmiş😭 lütfen dua edin bana bebeğim sağlıklı olsun
Canım üzülme bol bol dua et hakkında hayırlısı olsun inşallah testler bazen yanıltabiliyor rabbim ne verirse o öyle olup gayet sağlıklı doğan çok bebek var

Beytasel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce doktordan geldim batman dünya hastanesi ve araştırmadan bugün 3 doktora bana baktı her 3 de aynı şeyi dedi bebeğim özürlü doğa bilirmiş😭 lütfen dua edin bana bebeğim sağlıklı olsun
Lütfen üzülme canım testler çok ta güvenilir değil okadar özürlü doğacak deyipte sağlıklı doğan bebekler var rabbim hakkında hayırlı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle kuzum benim unutma gaybı allahtan başka kimse bilemez

Bebişimin annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Lütfen üzülme canım testler çok ta güvenilir değil okadar özürlü doğacak deyipte sağlıklı doğan bebekler var rabbim hakkında hayırlı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle kuzum benim unutma gaybı allahtan başka kimse bilemez
Amin canım inşallah Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😔😔😔üzüldm ama sakın bikac doktora daha gitmeden aldırma şansını dene
Yarın başka Bi doktora gidecem

Üzülme canm insallah sağlıklı bebek olur cnm benim
İnşallah canım

Kuzum uzulme kendinizde bebisni üzme Allah'ın izniyle inşallah birşey olmaz tarama testlerini yaptirdinmi dualrim seninle hep 🤲🤲🤲
Tarama testini yapmamışım doktor istemedi

Cnm benim bu kanıya doktorlar nerden vardı başka.doktorada görün istersen bazen doktorlar yanilabiliyor öyle diyip ye sağlıklı doğuran çok kişi var .. rabbim sağlıklı evlat nasip etsin sana kuzum 🤲🏻
Amin inşallah zaten yarın başka Bi doktora gidecem

Canım üzülme bol bol dua et hakkında hayırlısı olsun inşallah testler bazen yanıltabiliyor rabbim ne verirse o öyle olup gayet sağlıklı doğan çok bebek var
Hep dua ediyorum Allah razı olsun canım

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim dualarınızda beni unutma yın bebeğimin duaya ihtiyacı var 😔

Son düzenleme:

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Canım annem bana hamileyken anneme özürlü olur demişler 24 yaşındayım çok şükür hiç bir sıkıntı yok bol bol dua et rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Atlasim

Kayıtlı Üye
rank
Cnm uzulme insallah yaniliyorlardir ki cevremde buna cok rastladim insallah saglikli dogar bebegim rabbimden gelen baş göz ustune de rabbime emanet et bebegini sorunsuz dogar insallah minigin

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah sağlıklı eli ayağı düzgün aklı başında bir bebeğin olur canım Rabbim gönüle göre versin inşallah 🤲🥰 hakkınızda hayırlısı versin güzel Rabbim

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Allah bebeğine sağlık versin . Sende üzülme cnm ne gelirse Allah'tan gelir ve bol dua et

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar