Kızlar hiç iyi değilim 😭😭😭😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Bebişimin annesiyim tarafından oluşturulan Kızlar hiç iyi değilim 😭😭😭😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,019 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar hiç iyi değilim 😭😭😭😭
Konbuyu başlatan Bebişimin annesiyim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebişimin annesiyim

Ebrulii

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce doktordan geldim batman dünya hastanesi ve araştırmadan bugün 3 doktora bana baktı her 3 de aynı şeyi dedi bebeğim özürlü doğa bilirmiş😭 lütfen dua edin bana bebeğim sağlıklı olsun
Kuzum kendinide üzme bebiside üzme inşallah öyle bişey olmaz bizde dua ederiz ama sende et bol bol hergun abdest al Ali imran süresini oku hergunde Yasini şerif oku Rabbimin izniyle bebişin gayet sağlıklı olur inşaallah Üzme kendiniki bebiste üzülmesin 🙏🌸♥️

Nuriş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az önce doktordan geldim batman dünya hastanesi ve araştırmadan bugün 3 doktora bana baktı her 3 de aynı şeyi dedi bebeğim özürlü doğa bilirmiş😭 lütfen dua edin bana

Kızlar az önce doktordan geldim batman dünya hastanesi ve araştırmadan bugün 3 doktora bana baktı her 3 de aynı şeyi dedi bebeğim özürlü doğa bilirmiş😭 lütfen dua edin bana bebeğim

Kızlar az önce doktordan geldim batman dünya hastanesi ve araştırmadan bugün 3 doktora bana baktı her 3 de aynı şeyi dedi bebeğim özürlü doğa bilirmiş😭 lütfen dua edin bana bebeğim sağlıklı olsun
Canım üzülme allah büyük sen bol bol meryem süresini oku benim bi arkadaşımada bebeğinde kisvar demişlerdi kadin gece gündüz meryem süresini okudum dedi kız çocuğu oldu gayette iyi derdi darmanida veren allah sen bol bol dua et bazen doktorlada yanila biliyor

Bebişimin annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Canım üzülme allah büyük sen bol bol meryem süresini oku benim bi arkadaşımada bebeğinde kisvar demişlerdi kadin gece gündüz meryem süresini okudum dedi kız çocuğu oldu gayette iyi derdi darmanida veren allah sen bol bol dua et bazen doktorlada yanila biliyor
Ayy keşke yanılsalar Allah razı olsun canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dua et kuzum inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Amin inşallah 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum kendinide üzme bebiside üzme inşallah öyle bişey olmaz bizde dua ederiz ama sende et bol bol hergun abdest al Ali imran süresini oku hergunde Yasini şerif oku Rabbimin izniyle bebişin gayet sağlıklı olur inşaallah Üzme kendiniki bebiste üzülmesin 🙏🌸♥️
🤲🤲🤲🤲hepinizden Allah razı olsun sizler böyle güzel şeyler diyince kendimi daha iyi hisediyorum

Tüm sayfalar yüklendi.