@Aysem Ne güzel canım işte kayınvaliden anlayışlı insanmış en azından o toparlamış. Bizimkilerin hiçbirinden hayır çıkmaz. Amin canım benim inşallahHata ailesinde de var bence biz eşimle ilk gunlerde tartisirdik sudan sebeplerden kaynanam gelirdi oğluna kızardı gelinim ailesini birakip İzmir'den Akhisar'a geldi pandemi var hep gidemiyor anlayışlı ol derdi kavgalarda da hatalı olan bağıran hep bendim oysa oğluna kızardı hakkımı helal etmem derdi demek istediğim doğum zamanı erkekler malesef değişir cocuklasir annenin babanın tutması onu kendine getirmesi gerekir Allah sabır versin canm cidden zor yaşayan bilir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
@Medine25 Canım benim uzak bir zaman değil o olaylarda. 2 çocuk yine vardı. 3. Çocuğuda bile isteye yapmadım. Kazara hamile kaldım aldırmaya da çok niyetlendim kıyamadım. Aldatma veya başka bir kadın muhabbeti değildi o zamanki olaylar. Basit bir konuda değildi tabi. O olaylardan sonra ipleri komple elime aldım. O zamandan beridir de hiçbir şey yoktu. Amin adam olur inşallahZamanında çok yalanlar söyledi tekrar affettim diyorsun zaten en büyük haTa orda baslamiyormu keşkeler çoğalıyor işte keske o yalanlardan sonra tekrar o adamdan çocuk sahibi olmasaydın şimdi elini kolunu çocuklar bağlıyor.senin Allah yar ve yardimcn olsun o kocan olcak herifi de ıslah eylesin inşallah