Kızlar kepçe kulak 👂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ tarafından oluşturulan Kızlar kepçe kulak 👂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,044 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar kepçe kulak 👂
Konbuyu başlatan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim 5 aylık yatınca kulakları büküluyor fark ettim bukuldukce kulakları kepcelesiyor gibi sizce ne yapmalıyım bandana felan takıyorum ama hiç faydası yok yatınca sağ sol dönüyor gözünün önüne burnuna ağzına indiriyor bende korkuyorum takmıyorum sizin böyle olup ta sonradan düzelen var mı ya aklıma çok takılıyor 🤔😔
Penye şapka canım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
İncelerinden alayım da deneyeyim canım şapka giymeyi de hiç sevmiyor giyince çıldırıyor çocuk 😂
Bizimki alıştı kuzum ben ilk aydan beri takmaya başladım o zmn bir kulağı tek kepçe olmuştu bende baktım olmuyor sürekli katlanıyor şapka taktım o yüzden alışık şimdi sıkıntı yapmıyor. Yerim onu ya 😂🤣 sevmiyor demekki annesi 😀 🤔🤗

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
E bebekten kepçe kulak önleyici alabilirsin, ben şimdiden aldım ilk zamanlar daha etkili deniliyor ama denemende fayda var sonuçta daha küçük cikarmak istemez 🤗
Deneyeyim bı canım ama kepçe kulak bantları doğduğunda ilk 2 ay etki ediyormuş sonrası faydası olmuyormuş ama gene de denicem inşallah faydası olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah düzelir kuzum kötü düşünme 🙏🏻
İnşallah canım 🥰

Bizimki alıştı kuzum ben ilk aydan beri takmaya başladım o zmn bir kulağı tek kepçe olmuştu bende baktım olmuyor sürekli katlanıyor şapka taktım o yüzden alışık şimdi sıkıntı yapmıyor. Yerim onu ya 😂🤣 sevmiyor demekki annesi 😀 🤔🤗
Bende evde felan takayım da alışsın bari canım incecik olanllardan alayım 😌

belki yardımcı olur sana 🤗
Gördüm canım internette baya bı arastirdigimda Trendyol da felan var 80.90 mi öyle biseydi fiyatı ama canım yazılar okudum birsuru ilk 2 ay takilacakmis sonrası etki etmesi çok düşukmus ama alsammi bilmiyorum en azından belki etki eder yazın felan asla takirtmazda

Tüm sayfalar yüklendi.