Kızlar kontrolden geldim 💖💖💖

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Filiz068283 tarafından oluşturulan Kızlar kontrolden geldim 💖💖💖 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 938 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar kontrolden geldim 💖💖💖
Konbuyu başlatan Filiz068283
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Filiz068283

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim saglıkla kucagimiza almayı nasip etsin canım benim inşallah ☺
Allah razı olsun canım benim aslında haftaya gel dedi ben 7 sinde randevu bulabildim 7 sinde anestezi ile görüşüp Ona göre gün vericek bakalım muhtemelen 14 Şubat Sevgililer gününe denk gelir diye düşünüyorum allah nasip ederse ☺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim saglıkla kucagimiza almayı nasip etsin canım benim inşallah ☺
Oyyy canim benim benden 1 hafta sonra da sen doğuracaksın ozaman😍 dualarim sennle cicegim benim

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Aynı haftadayiz. 😊 Bizde bekliyoruz normal doğum inşallah. Allah hepimizin yavrusunu sagsaglim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 🤲🏻
Allah razı olsun amin inşallah canım benim ☺

Oyyy canim benim benden 1 hafta sonra da sen doğuracaksın ozaman😍 dualarim sennle cicegim benim
Canım benim Rabbim yardımcın olsun benimde Dualarım seninle bebeğim sağlıkla bebeğini kucağına inşallah 😙😙😙 iyi haberlerle inşallah

Son düzenleme:

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kontrolüm vardı bugün çok şükür ayın 7 sinde randevu aldım anestezi ile görüşmek için ondan sonra da sezeryan için gün alıcam allahın izni ile şuanda 36+3 oldum bugün bebeğim 2900 dedi kilosu normal mi kızlar
Mawallah canim rabim sag saglim kucagina almayi nasib etsin benimkide oyleydi

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Çok iyi cnm hayırlı sıyla al kucagına
Allah razı olsun Sibelim canım benim ☺

Mawallah canim rabim sag saglim kucagina almayi nasib etsin benimkide oyleydi
Amin canım allah razı olsun ☺

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar