Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nerdeyse 2 yaşı var kızımın daha yeni bitdi hemen yenisini aldım diyer kızımada kullanıcam. gerçekten çok güzel fayda ediyor pişik yüzünden bir hafta hem bebeyime hem kendime eziyyet ettim bezsiz giydirdim sürekli pudraladım sık sık yıkadım ne yaptıysam geçmedi sudocrem 2 günde geçirdi
Nerdeyse 2 yaşı var kızımın daha yeni bitdi hemen yenisini aldım diyer kızımada kullanıcam. gerçekten çok güzel fayda ediyor pişik yüzünden bir hafta hem bebeyime hem kendime eziyyet ettim bezsiz giydirdim sürekli pudraladım sık sık yıkadım ne yaptıysam geçmedi sudocrem 2 günde geçirdi
Merhaba canım zeytinyağı dene ve altını yıka kurula ıslak mendil daha kötü yapıyor ve sudocrem kullan ben kaç aydır kullanıyorum aşırı memnunum evde çeşit çeşit krem var hiç birisi işe yaramıyor bak bir kerelik travacort da sürebilirsin oda yatıştırır