Sorum var Kızlar lütfen bakarmısınız ? ☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde leylam19 tarafından oluşturulan Kızlar lütfen bakarmısınız ? ☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,600 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar lütfen bakarmısınız ? ☹️
Konbuyu başlatan leylam19
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sona

leylam19

Kayıtlı Üye
rank

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
33 HAFTA 6 GÜNLÜK OLDUK BU GÜN İLK NTS EM ÇEKİLDİ aç karnına gitmişdim bebeyim çok fazla haraket etmedi sonuca doktorum bakarak hoşuma gitmedi yarın tekrar gel dedi☹️ acaba anlayanınız varmı nasıl ata bilirim foto ? Ne olmuş ola bilir ?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bide 28 haftada utrasonda bakmışalrdı dönmemişsi bu günde eliyle bakarak bebeyin başı yukarda dedi bu haftadan sonra dönermi dönmesse nolucak?
Suan sonucu unut bacim. Yarin nst ye girmeden once karnin tok olsun ama hemen nst den knce bir meyve suyu icebilirsin, birazcik cikolata da yiyebilirsin. Daha net hareketleri anlasilacaktir.

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Suan sonucu unut bacim. Yarin nst ye girmeden once karnin tok olsun ama hemen nst den knce bir meyve suyu icebilirsin, birazcik cikolata da yiyebilirsin. Daha net hareketleri anlasilacaktir.
Tamam canım şimdi evdeyim yerinde durmuyor ama orda haraket etmedi haraketine bakarak öyle dediyse sıkıntı yok ama sancı varsa sanırım iyi bişey deyil

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Tamam canım şimdi evdeyim yerinde durmuyor ama orda haraket etmedi haraketine bakarak öyle dediyse sıkıntı yok ama sancı varsa sanırım iyi bişey deyil
Kac haftalikti bacim? Eger 34-35 ten sonraysa yalanci sancilarin olmasi gayet normal. Sorun olan duzenli sancilarin olmasi. Benim 31 haftadan sonra dogum sancilarim hep vardi, dokyorlar ilacla 37. Haftaya kadar dogumu durdurmustular. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Sona

Kayıtlı Üye
rank
33 HAFTA 6 GÜNLÜK OLDUK BU GÜN İLK NTS EM ÇEKİLDİ aç karnına gitmişdim bebeyim çok fazla haraket etmedi sonuca doktorum bakarak hoşuma gitmedi yarın tekrar gel dedi☹️ acaba anlayanınız varmı nasıl ata bilirim foto ? Ne olmuş ola bilir ?

Bide 28 haftada utrasonda bakmışalrdı dönmemişsi bu günde eliyle bakarak bebeyin başı yukarda dedi bu haftadan sonra dönermi dönmesse nolucak?
Goguldan gir gebelik takibim yaz ordan gir sayfana yeni post ac resim at canm amaki başı yuxarda olanda keseriye olcaqsan deməkdir

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Kac haftalikti bacim? Eger 34-35 ten sonraysa yalanci sancilarin olmasi gayet normal. Sorun olan duzenli sancilarin olmasi. Benim 31 haftadan sonra dogum sancilarim hep vardi, dokyorlar ilacla 37. Haftaya kadar dogumu durdurmustular. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım 33 hafta 6 günlük yarın 34 olucaz. Düzenli deyil ama ara sıra hissediyorum sancı olduğunu. Amin İnşallah Allah razı olsun

Goguldan gir gebelik takibim yaz ordan gir sayfana yeni post ac resim at canm amaki başı yuxarda olanda keseriye olcaqsan deməkdir
Elədim Parolum yadımdan çıxıb bacı parol istədi🤦‍♀️. Mənim özüm tərs doğulmuşam normal doğuşla. O vaxd həkimlərin başı çıxmırmış yaqin. bu gün məndə həkimə kesirmi olacam dedim dedi yox hələ tezdi onu deməyə. nəbilim sonrada ktq yə girdim sancı çıxdı yoxsa hərəkəti xoşuna gəlmədi bilmirəm dedi sabah bidə gəl . görək inşallah sabah yaxşı xəbərlər deyər

Canım sen sadece ilaçmı alıyordun yoksa hastanede yatış serum felan oldumu?

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Acaba sancımı çıktı diye düşünüyorum canım sanki 2. 3. Kez çizgiler yukarı kalkıp enmiş fotoda. Arada kasılmalarım oluyor ama ben normal olduğunu yalancı sancı olduğunu düşünüyordum çünki gün içinde bikaç kes oluyordu sonra bişey yoktu
Sancı olsa doktorun onu derdi canım zaten endişe etme

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Aldılar canım ve sonuçlar iyi çıkmadı ne olduğunuda anlamadım piskolojikmi bilmiyorum ama sanki az az sancılar oluyor. geçiyor

Bebeyimde ters dönmemiş hala
Kuzum av olduğun için sonuçlar iyi çıkmamış yarın karnı tok git nstden önce de tatlı bişeyler ye gir sonuçlar doğru çıkar , son aylarda yalancı sancı çok olur canım takip et sık sık ve düzenli geliyorsa o zmn doğum belirtisi olur ama şimdilik korkulacak bişey yok, yarın tekrar git ama muhakkak tok git . Bebeği son anda bile dönenler oluyo canım inşallah seninki de döner olmazsa da sezeryan olursun ondan da korkulacak bişey yok canım

Tüm sayfalar yüklendi.