Sorum var Kızlar lütfen bakarmısınız ? ☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde leylam19 tarafından oluşturulan Kızlar lütfen bakarmısınız ? ☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,600 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar lütfen bakarmısınız ? ☹️
Konbuyu başlatan leylam19
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sona

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ayy doğrudur canım her doktor farklı bazıları 34 bile bekleyemihor ne yazık ki maşallah yine iyi beklemişler
İşte doktorumun bitanesi de 34 de alalım kaldıkça stres olurlar demişti. Doğum sonrası onlar için zor olur çok sıkışırlar demişti.
İşte gecenin bi vakti doğum sancısı gelince direkt aldılar mecbur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İkiz gebelik zordu çok zordu . Bakalım bu nasıl gidicek erken gelir diye çok korkuyorum açıkçası. Şuan daha 11 haftalık çok bişey hissetmiyorum 🤭

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İşte doktorumun bitanesi de 34 de alalım kaldıkça stres olurlar demişti. Doğum sonrası onlar için zor olur çok sıkışırlar demişti.
İşte gecenin bi vakti doğum sancısı gelince direkt aldılar mecbur

İkiz gebelik zordu çok zordu . Bakalım bu nasıl gidicek erken gelir diye çok korkuyorum açıkçası. Şuan daha 11 haftalık çok bişey hissetmiyorum 🤭
Öyle düşünme insan sonunu kendi hazırlıyor bazen ben hep erken doğum olavak kesin diye diye 27 haftada erken dopum riski yüzünden yattım kanama açılma. Sonra 1 ay mevburi yattım 😂😂korkudan insan biraz kendi sonunu kendi getiriyor iyi düşün iyi olsun

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Öyle düşünme insan sonunu kendi hazırlıyor bazen ben hep erken doğum olavak kesin diye diye 27 haftada erken dopum riski yüzünden yattım kanama açılma. Sonra 1 ay mevburi yattım 😂😂korkudan insan biraz kendi sonunu kendi getiriyor iyi düşün iyi olsun
Aynen öyle de işte 30 haftadan sonra erken doğum öyküm var diye yatarsın diyor doktor 🥺
Bakalım ben iyi düşünüyorum da korkuyorum da işte açıkçası 🥺

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle de işte 30 haftadan sonra erken doğum öyküm var diye yatarsın diyor doktor 🥺
Bakalım ben iyi düşünüyorum da korkuyorum da işte açıkçası 🥺
Allah allah bana hiç öyle demediler şimdiye kadar bakalım rabbim esirgesin sağ salim vaktinde gelsinler inşallah 🙏🏻

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Qorxma inşallah yaxşı olar ay baci sabah mende gedesiyem inşallah yaxşı xeberle döneriz mende ağrılar çox olur sancılar hemdi bərk təpik atır duran yerde qisiqram 🤣🤣
İnşallah şad xəbərlər eşidərik canım məndə birazdan gedəcəm sən ürəyini rahat tut sənin həftən mənnən irəlidədi. məndəkidə 2 3 həftə dursa narahat olmaram İnşallah hər ikimiz üçün də yaxşı olar 🥰

31 haftalikken dogumum baslamis diye hastaneye yatirdilar 5 gun. Durdurunca 2 ay evde yattim ve ilac kullandim. İlaclari biraktiktan 5 gun sonra dogum yaptim bacim
Çok şükür sonu güzel bitmiş Allah bağışlasın canım güle güle büyüt inşallah 🥰🥰🥰

Bu sefer tok karna gitdim çok şükür herşey normal çıktı 🥰🥰🥰

Son düzenleme:

Sona

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah şad xəbərlər eşidərik canım məndə birazdan gedəcəm sən ürəyini rahat tut sənin həftən mənnən irəlidədi. məndəkidə 2 3 həftə dursa narahat olmaram İnşallah hər ikimiz üçün də yaxşı olar 🥰

Çok şükür sonu güzel bitmiş Allah bağışlasın canım güle güle büyüt inşallah 🥰🥰🥰

Bu sefer tok karna gitdim çok şükür herşey normal çıktı 🥰🥰🥰
Noldu baci getdinmi ne dedi hekim mene derman yazdi ama 29 yene gel dedi yoxlanisa analizler aldi usaqin urek döyuntusunu kagzi cixardi

Tüm sayfalar yüklendi.