Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkür ederim canım 33 hafta 6 günlük yarın 34 olucaz. Düzenli deyil ama ara sıra hissediyorum sancı olduğunu. Amin İnşallah Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Elədim Parolum yadımdan çıxıb bacı parol istədi. Mənim özüm tərs doğulmuşam normal doğuşla. O vaxd həkimlərin başı çıxmırmış yaqin. bu gün məndə həkimə kesirmi olacam dedim dedi yox hələ tezdi onu deməyə. nəbilim sonrada ktq yə girdim sancı çıxdı yoxsa hərəkəti xoşuna gəlmədi bilmirəm dedi sabah bidə gəl . görək inşallah sabah yaxşı xəbərlər deyər
Canım sen sadece ilaçmı alıyordun yoksa hastanede yatış serum felan oldumu?
Qorxma inşallah yaxşı olar ay baci sabah mende gedesiyem inşallah yaxşı xeberle döneriz mende ağrılar çox olur sancılar hemdi bərk təpik atır duran yerde qisiqram
Çok teşekkür ederim canım 33 hafta 6 günlük yarın 34 olucaz. Düzenli deyil ama ara sıra hissediyorum sancı olduğunu. Amin İnşallah Allah razı olsun
Elədim Parolum yadımdan çıxıb bacı parol istədi. Mənim özüm tərs doğulmuşam normal doğuşla. O vaxd həkimlərin başı çıxmırmış yaqin. bu gün məndə həkimə kesirmi olacam dedim dedi yox hələ tezdi onu deməyə. nəbilim sonrada ktq yə girdim sancı çıxdı yoxsa hərəkəti xoşuna gəlmədi bilmirəm dedi sabah bidə gəl . görək inşallah sabah yaxşı xəbərlər deyər
Canım sen sadece ilaçmı alıyordun yoksa hastanede yatış serum felan oldumu?
31 haftalikken dogumum baslamis diye hastaneye yatirdilar 5 gun. Durdurunca 2 ay evde yattim ve ilac kullandim. İlaclari biraktiktan 5 gun sonra dogum yaptim bacim
Ben tam 33 haftalıkken sancım başladı ikiz benim çocuklarım ve hiç durdurmaya filan çalışmadan acil sezeryan a aldılar 21 ay evvel
Müdahale etmelerini isterdim açıkçası ilaçla filan
Nst ye giderken tok karnına girmeye özen göster. Seninki gibi bende aç gittim oğlum hareket etmedi bana serum taktılar çocuk içerde kudurmaya başladı aşırı hareket ettiği için 20 dakikalık nst 1 saate çıktı.
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası). Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr
Ben tam 33 haftalıkken sancım başladı ikiz benim çocuklarım ve hiç durdurmaya filan çalışmadan acil sezeryan a aldılar 21 ay evvel
Müdahale etmelerini isterdim açıkçası ilaçla filan
Ama zaten maksimum duracağı hafta 34 diye biliyorum anne karnında belkide ondan müdahale etmemişlerdir kuzenim şuan ikiz kızlara gebe doktoru 34. Haftay kadar sabret 34 de alırız demiş düşün
31 haftalikken dogumum baslamis diye hastaneye yatirdilar 5 gun. Durdurunca 2 ay evde yattim ve ilac kullandim. İlaclari biraktiktan 5 gun sonra dogum yaptim bacim
Ama zaten maksimum duracağı hafta 34 diye biliyorum anne karnında belkide ondan müdahale etmemişlerdir kuzenim şuan ikiz kızlara gebe doktoru 34. Haftay kadar sabret 34 de alırız demiş düşün
Yok canım benim doktorum 36 yı bekleyelim gelişimleri güzel diyordu. Birden sancım başladı aldılar hatta iki doktora görünmüştüm bitanesi ciğer geliştirici verelim ve ilaçlarla durdurmaya çalışalım demişti 1 ay küvezde kaldılar zor zamanlardı
Yok canım benim doktorum 36 yı bekleyelim gelişimleri güzel diyordu. Birden sancım başladı aldılar hatta iki doktora görünmüştüm bitanesi ciğer geliştirici verelim ve ilaçlarla durdurmaya çalışalım demişti 1 ay küvezde kaldılar zor zamanlardı