Sorum var Kızlar lütfen bakarmısınız ? ☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde leylam19 tarafından oluşturulan Kızlar lütfen bakarmısınız ? ☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,600 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar lütfen bakarmısınız ? ☹️
Konbuyu başlatan leylam19
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sona

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim canım 33 hafta 6 günlük yarın 34 olucaz. Düzenli deyil ama ara sıra hissediyorum sancı olduğunu. Amin İnşallah Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Elədim Parolum yadımdan çıxıb bacı parol istədi🤦‍♀️. Mənim özüm tərs doğulmuşam normal doğuşla. O vaxd həkimlərin başı çıxmırmış yaqin. bu gün məndə həkimə kesirmi olacam dedim dedi yox hələ tezdi onu deməyə. nəbilim sonrada ktq yə girdim sancı çıxdı yoxsa hərəkəti xoşuna gəlmədi bilmirəm dedi sabah bidə gəl . görək inşallah sabah yaxşı xəbərlər deyər

Canım sen sadece ilaçmı alıyordun yoksa hastanede yatış serum felan oldumu?
Qorxma inşallah yaxşı olar ay baci sabah mende gedesiyem inşallah yaxşı xeberle döneriz mende ağrılar çox olur sancılar hemdi bərk təpik atır duran yerde qisiqram 🤣🤣

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim canım 33 hafta 6 günlük yarın 34 olucaz. Düzenli deyil ama ara sıra hissediyorum sancı olduğunu. Amin İnşallah Allah razı olsun

Elədim Parolum yadımdan çıxıb bacı parol istədi🤦‍♀️. Mənim özüm tərs doğulmuşam normal doğuşla. O vaxd həkimlərin başı çıxmırmış yaqin. bu gün məndə həkimə kesirmi olacam dedim dedi yox hələ tezdi onu deməyə. nəbilim sonrada ktq yə girdim sancı çıxdı yoxsa hərəkəti xoşuna gəlmədi bilmirəm dedi sabah bidə gəl . görək inşallah sabah yaxşı xəbərlər deyər

Canım sen sadece ilaçmı alıyordun yoksa hastanede yatış serum felan oldumu?
31 haftalikken dogumum baslamis diye hastaneye yatirdilar 5 gun. Durdurunca 2 ay evde yattim ve ilac kullandim. İlaclari biraktiktan 5 gun sonra dogum yaptim bacim

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ben tam 33 haftalıkken sancım başladı ikiz benim çocuklarım ve hiç durdurmaya filan çalışmadan acil sezeryan a aldılar 21 ay evvel 🥺
Müdahale etmelerini isterdim açıkçası ilaçla filan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Nst ye giderken tok karnına girmeye özen göster. Seninki gibi bende aç gittim oğlum hareket etmedi bana serum taktılar çocuk içerde kudurmaya başladı aşırı hareket ettiği için 20 dakikalık nst 1 saate çıktı.

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben tam 33 haftalıkken sancım başladı ikiz benim çocuklarım ve hiç durdurmaya filan çalışmadan acil sezeryan a aldılar 21 ay evvel 🥺
Müdahale etmelerini isterdim açıkçası ilaçla filan
Ama zaten maksimum duracağı hafta 34 diye biliyorum anne karnında belkide ondan müdahale etmemişlerdir kuzenim şuan ikiz kızlara gebe doktoru 34. Haftay kadar sabret 34 de alırız demiş düşün

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ama zaten maksimum duracağı hafta 34 diye biliyorum anne karnında belkide ondan müdahale etmemişlerdir kuzenim şuan ikiz kızlara gebe doktoru 34. Haftay kadar sabret 34 de alırız demiş düşün
Yok canım benim doktorum 36 yı bekleyelim gelişimleri güzel diyordu. Birden sancım başladı aldılar hatta iki doktora görünmüştüm bitanesi ciğer geliştirici verelim ve ilaçlarla durdurmaya çalışalım demişti 1 ay küvezde kaldılar zor zamanlardı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yok canım benim doktorum 36 yı bekleyelim gelişimleri güzel diyordu. Birden sancım başladı aldılar hatta iki doktora görünmüştüm bitanesi ciğer geliştirici verelim ve ilaçlarla durdurmaya çalışalım demişti 1 ay küvezde kaldılar zor zamanlardı
Ayy doğrudur canım her doktor farklı bazıları 34 bile bekleyemihor ne yazık ki maşallah yine iyi beklemişler

Tüm sayfalar yüklendi.