Kızlar lutfen bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde 2 çocuk Annesi tarafından oluşturulan Kızlar lutfen bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,840 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar lutfen bakın
Konbuyu başlatan 2 çocuk Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Üç cocuk annesi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ah canım 7 de uyansa gene ıyı ,ama gece duzgun uyumuyokı sureklı uyanıyo ,gunduzde duzgun uyumuyo ,bende cok uykusuz oldugum ıcın artık ruhen bedenen coktum ,bıde koydeydeyız soguk hatta sıcak degıl serın yanı uyuyabılmedı ıcın hava cok uygun aslında bılmıyom ya buyugude oyleydı 5 oldumu kalkardı ,okula baslayıncada tam tersı oldu 8-9 oluyo bır turlu uyandıramıyodum cok sınır bozucu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ah canım 7 de uyansa gene ıyı ,ama gece duzgun uyumuyokı sureklı uyanıyo ,gunduzde duzgun uyumuyo ,bende cok uykusuz oldugum ıcın artık ruhen bedenen coktum ,bıde koydeydeyız soguk hatta sıcak degıl serın yanı uyuyabılmedı ıcın hava cok uygun aslında bılmıyom ya buyugude oyleydı 5 oldumu kalkardı ,okula baslayıncada tam tersı oldu 8-9 oluyo bır turlu uyandıramıyodum

Bu tavsıyelerını denıycem ama ,cayı yenı kac gundur verıyorum belkı ıllede bısı umk ıcmek ıstıyodur dıye cay vermeyıncede aynı degısmıyo ,ama cayı tamamen kesıcem ,emzıgıde var ama nıye bu kadar uyanyo bılmıyorm ,gece beslenmeyı tamamen kesıcem ,zaten sade cay ıcıyodu onuda sutten kesmıstım dıye verdım ,artık onıda vermıycem bakalım duzelır ınsallah ,
Ya kötü olmuş canım o zaman ailesen gelen bir alışkanlık sanırım insallah zamanla düzelir

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Bebegım 14 aylık sutten de kestım ama hala uyumayı bılmıyo gece sabaha kadar aglar yarım saatte bır saat bası uyanır sabahın korundede uyanıyo 5 bucuk 6 oldumu utanıyo yoruldum artık uykusuzluktan harab oldum artık ınsan gıbı uyusun gece duzgun uyusa erken kalması problem olmaz ,gec saatlerde de yatırıyom gene sabahın korunde e ayaga dıkılıyo yoruldum artık gaz problemı faland yok artık 8 9 za kadar uyusun ıstıyorum ,sızın bebeklerde bolemı
Selam sıcaktan ola bilir su vere bilirsiniz benim bebeyimgece acken birde sıcak olduğunda uyanır birde sabah 6da uyanır bir daha uyumaz 2 3 aydı böyle

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ya kötü olmuş canım o zaman ailesen gelen bir alışkanlık sanırım insallah zamanla düzelir
Sanırım genetık ınsallah canım duzelır
Acaba aç kalıyor olabilirmi yani iyice doyurup öyle uyut benim kızım aç olunca ha bire uyanır gece ama karnını iyice doyurunca uyur sabaha kadar
Doyurdugumda da aynı canım cok sık uyanıyo

Selam sıcaktan ola bilir su vere bilirsiniz benim bebeyimgece acken birde sıcak olduğunda uyanır birde sabah 6da uyanır bir daha uyumaz 2 3 aydı böyle
Aleykum selam burası köy cok serın bazen cok soguk oluyo hatta ,suda verıyom ama gene aynı degısmıyo,senınkı gece duzgun uyuyosa erken kalkması sıkontı degıldır bence

Aleykum selam burası köy cok serın bazen cok soguk oluyo hatta ,suda verıyom ama gene aynı degısmıyo,senınkı gece duzgun uyuyosa erken kalkması sıkontı degıldır bence
19 aylik benim oğlum oda aynı serin yerde uyuyor acken uymuyorve miz mız laniyor karnini doyurmak istiyorum verdigimi yemiyorum bende farkli yler deniyorum mesela ikram veriyorum eline kuru kuş üzümü veriyorum sonra bunlari yedikten sonra karpuz veriyorum gerekirse mutfak tezgahina oturtuyorum ne yapiyorsam onada uzatiyorum genelde dağıtıyor tukuruyor ama huysuz surekli miz miz uyku desen direniyor gece beraber uyuyoruz esimle aramızda uyuyor esim kalktiginda oda uyaniyor dahada uyumuyor yani anlicagin ben erkek cocuklarinin böyle yaramaz ve zaptedmesi zor cocuklar olduğunu öğrendim çocuğum bana öğretti üzülme şunu düşün birgün bunları hatirladiginda iyikide sabretmisim simdide duzeldiler iyi oldular rahat ettim diyecegin zamani bekle ben bekliyorum sabirla olucak inanıyorum
Rabbım sanada yardım etsın canım cocuk buyutmek cok zor ,benım ilk cocuk oglan 6 yasında oda duzgun uyumuyo kucugu kız oda uyumuyo,yanı umudunu kırmak gıbı olmasın 6 senedır beklıyom☺️oglum duzgun uyusun ama yok duzelmedı 2. Cocugum oldu sımdı bazen kucugunu yatıryom buyugu mızmızlanyo buyugu yatıryom kucugu kalkıyo anlıcagın hala umud edıyom kı oglum delıksız uyusun kızımda o kadar uzun surerse sanırım uykusuzluktan kafayı sıyırıcam ,neyse canları sagolsun saglıklı ve uzun omurkerı olsunda yapck bısı yok🤲tesekkur edrım yorumn ıcın

19 aylik benim oğlum oda aynı serin yerde uyuyor acken uymuyorve miz mız laniyor karnini doyurmak istiyorum verdigimi yemiyorum bende farkli yler deniyorum mesela ikram veriyorum eline kuru kuş üzümü veriyorum sonra bunlari yedikten sonra karpuz veriyorum gerekirse mutfak tezgahina oturtuyorum ne yapiyorsam onada uzatiyorum genelde dağıtıyor tukuruyor ama huysuz surekli miz miz uyku desen direniyor gece beraber uyuyoruz esimle aramızda uyuyor esim kalktiginda oda uyaniyor dahada uyumuyor yani anlicagin ben erkek cocuklarinin böyle yaramaz ve zaptedmesi zor cocuklar olduğunu öğrendim çocuğum bana öğretti üzülme şunu düşün birgün bunları hatirladiginda iyikide sabretmisim simdide duzeldiler iyi oldular rahat ettim diyecegin zamani bekle ben bekliyorum sabirla olucak inanıyorum
Rabbım sanada yardım etsın canım cocuk buyutmek cok zor ,benım ilk cocuk oglan 6 yasında oda duzgun uyumuyo kucugu kız oda uyumuyo,yanı umudunu kırmak gıbı olmasın 6 senedır beklıyom☺️oglum duzgun uyusun ama yok duzelmedı 2. Cocugum oldu sımdı bazen kucugunu yatıryom buyugu mızmızlanyo buyugu yatıryom kucugu kalkıyo anlıcagın hala umud edıyom kı oglum delıksız uyusun kızımda o kadar uzun surerse sanırım uykusuzluktan kafayı sıyırıcam ,neyse canları sagolsun saglıklı ve uzun omurkerı olsunda yapck bısı yok🤲tesekkur edrım yorumn ıcın
Bende senin gibiyim dün bebeğimi 12 buçuk akşam yatırdım saat 6 sabahta kalktı yarım saat uyudu tekrar kalktı şuan uyutmaya çalışıyor beşikte uyuymuyor
Ay cnm benımkıde besıkte uyumuyo yere koydum yerdede uyumadı Allah sanada kolaylık versın

Son düzenleme:

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Sanırım genetık ınsallah canım duzelır

Doyurdugumda da aynı canım cok sık uyanıyo

Ay cnm benımkıde besıkte uyumuyo yere koydum yerdede uyumadı Allah sanada kolaylık versın
Ozaman alışkanlık yapmıştır canm

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Bu cocuklar neden boyley

Bu

Canım uyku arkadı koyuyorum alıstırmaya calıstım ama o battaneyısını sevıyo koklayarak sarılır battanıyesıne oyle yatar gecede mama yemıyo bıskuvo caya karıstırıp gece veryom onuda sevmıyo sade cay ıstıyo acmı tokmu bılemıyorum yatmadan yarım saat once beslıemeye calısıyorum ama bazen ıstahsız yemıyo allak bulak oldu ne yapsam olmuyo insallah en kısa zamanda duzelır
Ahhhh ahhhh bende bı bilsem 😔

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank

Üç cocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bebegım 14 aylık sutten de kestım ama hala uyumayı bılmıyo gece sabaha kadar aglar yarım saatte bır saat bası uyanır sabahın korundede uyanıyo 5 bucuk 6 oldumu utanıyo yoruldum artık uykusuzluktan harab oldum artık ınsan gıbı uyusun gece duzgun uyusa erken kalması problem olmaz ,gec saatlerde de yatırıyom gene sabahın korunde ayaga dıkılıyo yoruldum artık gaz problemı faland yok artık 8 9 za kadar uyusun ıstıyorum ,sızın bebeklerde bolemı
Canim benim hemen duzene oturtturamazsin ki zaman lazim ben de kizimi ondort aylikken sutten kestim uyumuyordu geceleri surekli uyaniyordu her uyandiginda su veriyordum istemiyordu ama sabir lazim vermiye vermiye alisti kizim geceleri yemege de alistirmadim bu arada sadece su veriyordum bir ay anca alisti artik gece uyanmamaya ama sabahlari cok erken uyaniyordu aciktim diyordu kalkip hic kizmadan yemegini veriyordum oyle boyle simdi artik gec uyaniyor şükür iki yasina girmeye bir ay kaldi hayirlisiyla dedigim gibi tek şey sabir

Acaba aç kalıyor olabilirmi yani iyice doyurup öyle uyut benim kızım aç olunca ha bire uyanır gece ama karnını iyice doyurunca uyur sabaha kadar
Benim kizimda oyle cnm

Bebegım 14 aylık sutten de kestım ama hala uyumayı bılmıyo gece sabaha kadar aglar yarım saatte bır saat bası uyanır sabahın korundede uyanıyo 5 bucuk 6 oldumu utanıyo yoruldum artık uykusuzluktan harab oldum artık ınsan gıbı uyusun gece duzgun uyusa erken kalması problem olmaz ,gec saatlerde de yatırıyom gene sabahın korunde ayaga dıkılıyo yoruldum artık gaz problemı faland yok artık 8 9 za kadar uyusun ıstıyorum ,sızın bebeklerde bolemı
Cnm daha erken degilmi sütten kestigin

Tüm sayfalar yüklendi.