Kızlar merhaba ❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşee tarafından oluşturulan Kızlar merhaba ❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 515 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar merhaba ❤️
Konbuyu başlatan Ayşee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayşee

Ayşee

Kayıtlı Üye
rank
Bu gün doktor sezeryan için cuma gününe randevu verdi muhasebeyle görüşmemi söyledi muhasebeye gittiğimde bize 4100 lira ödeme yapıyorsunuz daha sonrada yoğun bakım için 4000 lira ödeme alınıyor dedi. Anlayamadığım yoğun bakım için 4000 lira ne demek neden böyle birşey söylüyolar sezeryan doğum yapan anneler herkese mi aynı şekilde konuşuluyor ??❤️

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Bu gün doktor sezeryan için cuma gününe randevu verdi muhasebeyle görüşmemi söyledi muhasebeye gittiğimde bize 4100 lira ödeme yapıyorsunuz daha sonrada yoğun bakım için 4000 lira ödeme alınıyor dedi. Anlayamadığım yoğun bakım için 4000 lira ne demek neden böyle birşey söylüyolar sezeryan doğum yapan anneler herkese mi aynı şekilde konuşuluyor ??❤️
Yoğun bakımlık bi durumu mu var sizin yada bebeğinizin anlamadım orasını

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Hiç bilmiyorum acaba sezeryana girecek olan herkes içinmi böyle söylüyorlar
Hayır ben doğum yaparken normal doğum olarak girdim ama orda şöyle söylendi normal doğum 2500 normaşde kpmplikasyondan dolayı sezeryana dönerse 3200 isteğe bağlıda 4000 lira dendi mesela ayrıca özel hastanelerde doğum yaptığınızda bebeğiniz kuveze taburcu edilmeden alındığı takdirde devlet karşılıyor kuvez bedelini sizin ki neden öyle anlamadım

Ben doğum yaptım bebeğim nefes alamıyordu sepsis teşisi ile yenidoğan yoğun bakım ünitesine alınıp 10 gün tedavi gördü 1 lira bile vermeden taburcu olup çıktık onu iyice bi araştırın biraz para tuzağı gibi geldi bana

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canim öncelikle sağlıkla al kucağına insallah bebegini ben daha önce sezeryen falan olmadim benim abimin eşi sezeryen oldu doğumdan sonra 6 saat yoğun bakımda kaldı tansiyon vardı onda da ama o devlette yaptı doğumu çoğunluk yogunbakim a aliyolarmis ama benim net bir bilgim yok açıkçası hayırlısı olsun hakkında sağlıkla dogur insallah

Ayşee

Kayıtlı Üye
rank
Hayır ben doğum yaparken normal doğum olarak girdim ama orda şöyle söylendi normal doğum 2500 normaşde kpmplikasyondan dolayı sezeryana dönerse 3200 isteğe bağlıda 4000 lira dendi mesela ayrıca özel hastanelerde doğum yaptığınızda bebeğiniz kuveze taburcu edilmeden alındığı takdirde devlet karşılıyor kuvez bedelini sizin ki neden öyle anlamadım

Ben doğum yaptım bebeğim nefes alamıyordu sepsis teşisi ile yenidoğan yoğun bakım ünitesine alınıp 10 gün tedavi gördü 1 lira bile vermeden taburcu olup çıktık onu iyice bi araştırın biraz para tuzağı gibi geldi bana
Teşekkür ederim ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar