Kızlar özel yardım ..

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elvin Ongunyurt tarafından oluşturulan Kızlar özel yardım .. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,312 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar özel yardım ..
Konbuyu başlatan Elvin Ongunyurt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fadimana

Elvin Ongunyurt

Kayıtlı Üye
rank
Valla bebeğin küçük daha önce düştüğün de olmuş doktoruna danışman daha iyi ama benim risk olmadığı halde doktor ilk 3ay bebek gelişimi için önermiyoruz demişti
Tamamdır teşekkür ederim balim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım daha önce düşük yaptıysan ilk 3 ay dikkat et ilişkiye girme tedbir açısından çünkü bende 2 kere düşük yaşadım ve ikinci düşüğüm cinsel ilişkiden kaynaklandı enfeksiyon kapıp 18 haftada suyum geldi gebelik sonlandırıldı
Dikkat etmek gerekiyor. Teşekkür ederim canım

Canım daha önce düşük yaptıysan ilk 3 ay dikkat et ilişkiye girme tedbir açısından çünkü bende 2 kere düşük yaşadım ve ikinci düşüğüm cinsel ilişkiden kaynaklandı enfeksiyon kapıp 18 haftada suyum geldi gebelik sonlandırıldı
Kanama olmadığı sürece iliski hic bir sekilde zarar vermez icin rahat olsun stres yapma cnm
Rahat bir şekilde atlatsak şu ayları 🧿🙏

Son düzenleme:

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Tamamdır teşekkür ederim balim

Rahat bir şekilde atlatsak şu ayları 🧿🙏
Hiç bişey bebeğinden önemli degil cnm ilk 3 ayı atlat eşinle de konuş eminim anlayış gösterir

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
32 +4 günlüuüz 2 kere yanimda oldu hulkum mu var gitsin salonda uyusun
Yok öyle kimse başka yerde uyumadı yine sımsıkı sarılıp uyuduk ama diğer anlamda Allah razı olsun hiç zorlamadı bazı erkekler çok anlayışsızmış eşlerine karşı

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2 kere hamile kaldım ilk hamileliğimde 5. haftada düşük oldu. Şimdi 2 ci gebeliğim 5 haftalık hamileyim bunda bir sıkıntı yok dedi doktorumuz ama yinede korkuyorum. Hamilelikte ilişkiye girenler varmı yada bu düşük konusunda birşey olur mu ???
Şuan bebek tutunma aşamasında olduğu için bize 12 haftaya kadar yasak dedi ondan sonra hafta da iki izin vermişti

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar