Kızlar sanırım hasta oldum 😕

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Kızlar sanırım hasta oldum 😕 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,632 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sanırım hasta oldum 😕
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Oğlumun sınıfında baya kişide korona çıkmış omicron varyantı denmiş ve aynı tepkiler oğlumda da vardı test yaptırdık fakat negatif çıktı şükür ama doğru mu yanılma payı var mı bilmiyorum hiç koronaya yakalanmadık biz ve bugün öksürük başladı bende ve bronşlarımda gıdıklanma şeklinde bişey oluyor öksürünce de baya ağrıyor ama sürekli bir öksürük durumu var şuan. Bide sırtım üşüyor tüm vücudum üşüyor ama sırtım düpedüz titreme modunda baya kötü üşüme var 🥶 Bulantı kusma zaten var o gebelikten ama dün akşam üşüme titreme başladı bugün de öksürük 😕😕
Cok kotu zamana denk geldi canım ya😖 bol bol ye ic diyecem mide bulantilarin var ilac desen zaten alamazsin yemezsen guclu olamazsin valaha ne diyecegimi şaşırdım 😖 insallah kovid degildir ya. Sen zorla yemege calis kuzum benim ya bunyen güçsüz düşmesin cok gecmis olsun😔🤲

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Cok kotu zamana denk geldi canım ya😖 bol bol ye ic diyecem mide bulantilarin var ilac desen zaten alamazsin yemezsen guclu olamazsin valaha ne diyecegimi şaşırdım 😖 insallah kovid degildir ya. Sen zorla yemege calis kuzum benim ya bunyen güçsüz düşmesin cok gecmis olsun😔🤲t
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok kotu zamana denk geldi canım ya😖 bol bol ye ic diyecem mide bulantilarin var ilac desen zaten alamazsin yemezsen guclu olamazsin valaha ne diyecegimi şaşırdım 😖 insallah kovid degildir ya. Sen zorla yemege calis kuzum benim ya bunyen güçsüz düşmesin cok gecmis olsun😔🤲
Teşekkür ederim canım 🤗 ama yiyemiyorum ne yersem yiyeyim bir iki dk geçmeden çıkarıyorum suyu bile midem tutmuyor 😣😣 bugün Dr prillam diye bir ilaç verdi gece iki tane al sabah bir tane dedi bakayım belki işe yarar çünkü vücudum da aşırı susuz kalmış bakalım Allah'ım ne buyurmuş ne olacak 🤦

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Belkide çünkü normal su içemiyorum ara ara dolaptan su içiyorum bir iki yudum bile olsa içiyorum belki ondan oldu diyecem de az evvel büyük oğlum geldi oda hastayım öksürüyorum dedi 🤦🤦
Bu arada çok teşekkür ederim 🤗

Çok teşekkür ederim canım inşallah 🤗🙏
Hakkınızda hayırlısı canım inşaAllah biran önce atlatırsınız

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Oğlumun sınıfında baya kişide korona çıkmış omicron varyantı denmiş ve aynı tepkiler oğlumda da vardı test yaptırdık fakat negatif çıktı şükür ama doğru mu yanılma payı var mı bilmiyorum hiç koronaya yakalanmadık biz ve bugün öksürük başladı bende ve bronşlarımda gıdıklanma şeklinde bişey oluyor öksürünce de baya ağrıyor ama sürekli bir öksürük durumu var şuan. Bide sırtım üşüyor tüm vücudum üşüyor ama sırtım düpedüz titreme modunda baya kötü üşüme var 🥶 Bulantı kusma zaten var o gebelikten ama dün akşam üşüme titreme başladı bugün de öksürük 😕😕
Bu omicron testlerde yanlış çok çıkıyormuş cnm geçmiş olsun tedbirli olun rabbim şifa versin inş

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank
Gecmis olsun canım benimde lisede kızım var bi akşam boğazı gıcık yaptı ertesi gün ateşlendi grip gibi oldu gözleri aktı çok kötü oldu bende test yaptırdım negatif çıktı aile hekimliğinde goturmustum ordaki doktorumuz büyük ihtimal amicron varyantı olabilir dedi hem salgın var okullarda hem de testte çıkıyormuş semptomlari daha hafifmis ama benim kızım iki günde toparladı nane limon tozları var ondan kullan çok iyi geliyor birde sıcak suya limonla bal koyup verdim sık sık çok şükür çok çabuk atlattti bende hamileyim çok korktum bankada bulaşır diye dikkat ettik bana gelmedi ilaçta kullanamıyoruz zaten bol bol limonlu çay yap kendine faydasını görürsün çok geçmiş olsun

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Test ver ozaman canım bekleme hiç
Hiç halim yok eşimde evde değil, küçük oğlumda aynı durumda hasta ama onun testi negatif çıktı anlamadım 🤦

Bu omicron testlerde yanlış çok çıkıyormuş cnm geçmiş olsun tedbirli olun rabbim şifa versin inş
Çok teşekkür ederim canım inşallah biran evvel düzelir çünkü sırtım falan hep ağrıyor bide çok halsizim ayağa kalkınca etraf kararıyor bayılacak gibi oluyorum 😣😣

Çok teşekkür ederim canım inşallah biran evvel düzelir çünkü sırtım falan hep ağrıyor bide çok halsizim ayağa kalkınca etraf kararıyor bayılacak gibi oluyorum 😣😣
Gecmis olsun canım benimde lisede kızım var bi akşam boğazı gıcık yaptı ertesi gün ateşlendi grip gibi oldu gözleri aktı çok kötü oldu bende test yaptırdım negatif çıktı aile hekimliğinde goturmustum ordaki doktorumuz büyük ihtimal amicron varyantı olabilir dedi hem salgın var okullarda hem de testte çıkıyormuş semptomlari daha hafifmis ama benim kızım iki günde toparladı nane limon tozları var ondan kullan çok iyi geliyor birde sıcak suya limonla bal koyup verdim sık sık çok şükür çok çabuk atlattti bende hamileyim çok korktum bankada bulaşır diye dikkat ettik bana gelmedi ilaçta kullanamıyoruz zaten bol bol limonlu çay yap kendine faydasını görürsün çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🤗 şansızlık bu ara hiçbirşey yiyemiyorum içemiyorum baya baya tedavi adına bişey yapamıyorum 😣🤦

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Hiç halim yok eşimde evde değil, küçük oğlumda aynı durumda hasta ama onun testi negatif çıktı anlamadım 🤦

Teşekkür ederim 🤗 şansızlık bu ara hiçbirşey yiyemiyorum içemiyorum baya baya tedavi adına bişey yapamıyorum 😣🤦
Covid hattını arayıp eve gelip test yapmalarını iste bebeğim var arabamda yok de canım gelip evde yaparlar testini

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Covid hattını arayıp eve gelip test yapmalarını iste bebeğim var arabamda yok de canım gelip evde yaparlar testini
Öyle yapayım çok teşekkür ederim canım 🤗
Bu arada az evvel ablama dedim hamile olduğumu ama dedim anneme sen de ve beni arayıp bir dünya laf demesin diye ona de hiç halim yok dedim. Ablam çok anlayışla güzelce kimseyi takma sen bakacaksın kime ne dedi baya destek verdi üzüldü halime keşke yanında olsam baksam sana dedi nasıl mutlu oldum 😭😭😭

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar