Kızlar sanırım hasta oldum 😕

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Kızlar sanırım hasta oldum 😕 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,632 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sanırım hasta oldum 😕
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Öyle yapayım çok teşekkür ederim canım 🤗
Bu arada az evvel ablama dedim hamile olduğumu ama dedim anneme sen de ve beni arayıp bir dünya laf demesin diye ona de hiç halim yok dedim. Ablam çok anlayışla güzelce kimseyi takma sen bakacaksın kime ne dedi baya destek verdi üzüldü halime keşke yanında olsam baksam sana dedi nasıl mutlu oldum 😭😭😭
Rica ederim kuzum 🥰En doğrusunu söylemiş ablan canım tabiki bakacak olan sensin kimseyi takma tadını çıkar hamileliğin 🥳🥳

Oğlumun sınıfında baya kişide korona çıkmış omicron varyantı denmiş ve aynı tepkiler oğlumda da vardı test yaptırdık fakat negatif çıktı şükür ama doğru mu yanılma payı var mı bilmiyorum hiç koronaya yakalanmadık biz ve bugün öksürük başladı bende ve bronşlarımda gıdıklanma şeklinde bişey oluyor öksürünce de baya ağrıyor ama sürekli bir öksürük durumu var şuan. Bide sırtım üşüyor tüm vücudum üşüyor ama sırtım düpedüz titreme modunda baya kötü üşüme var 🥶 Bulantı kusma zaten var o gebelikten ama dün akşam üşüme titreme başladı bugün de öksürük 😕😕
Geçmiş olsun canım inşallah o değildir kötüyü düşünme dikkat et

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar