Huylu huyundan vazgeçmez ablam eşini bence sen bi psikiyatriste götür ablam psikiyatris durumu çözer ablamKızlar 5 senedir evliyim ve kaçarak evlendik annem karşıydı evlilige daha zamanı değil demişti fakat ben dinlemeyip kaçarak evlilik yaptik eşimle fakat eşim başlarda güzeldi herşey maddi durumumuz olsun manevi olsun ikinci bebeğime hamile kaldım eşim çok bozuldu parası nesi varsa hepsini ne yaptı bilmiyorum elinde bişey kalmadı günlük işlere falan gidiyor öyle ama elindeki parayı bile tutamiyor evi gecindiremiyor madde kullandığını düşünüyorum çünkü calissada paranın yarısı kullandığı şeye gidiyor içtiği zamanlar uyumuyor ve cinselliğe daha istekli oluyor böyle ama mesela kullanmadigi zaman sürekli uyuyor yorgunluk oluyor ustunde hep içtiği zaman ise değişik oluyor kendinden başka kimseyi görmüyor bana ters davranıyor kendini odaya kapatıyor sürekli böyle ailesi onun için çok uzuluyor günlük işlere gidiyor diye ama kendisi yapıyor parayı napiyorsa artık elinde parayı tutamiyor içtiği şeye harcıyor zaten hemen yüzünden anlıyorum içtiğini falan ne yapicam bilmiyorum bir gün çok kötü patlicm ama ne zaman bilmiyorum annesi de diyor napim adam olmaz sesini cikartma diyor kendi annem de kalp hastalığı var ona da bu durumu yansitamiyorum doktor anneme sitres üzüntü yapmaman lazım diyor benim bu durumumuda bilse kötü olur diye annemgile de gitmek istemiyorum çocuklarım için susuyorum kendime bır kıyafet dahi alamiyorum ve çok özür dileyerek bişey daha söylemek istiyorum eşim sürekli vajina yolundan değilde diğer yoldan cinselligi tercih ediyor kabul etmediğim zamanda sen ne biçim bir kadınsın diyor bu zamana kadar ona korkumdan herşeye tamam deyip geçtim inanır mısınız herşeye tamam dedim yani evde bir süpürge bile çalıştıramam onun korkusundan acaba bişey der duyamam diye veya uyuduğu zaman aman uyanır bişey der diye korkudan calistiramadigm zamanlar bile oluyor kızlar evden dışarı çıkamıyorum hep evin içindeyim sürekli ne yapacağımı bilmiyorum eşim bile kendisi bana söyler bu zamana kadar ben sana ne dersem bagirsam kizssam dovsem sen hiç annennlere yansitmadin sesini cikarmdn bana diyor ama artık bir kere bana vursun susmicam artık çünku sürekli çocuklarım için susmaktan yoruldum içime atmaktan yoruldum kızlar sizce bu anlattıklarım hakkında ne dusunuyorsunuz kızlar ne yapıyım bilmiyorum artık eşim o içtiği şeyden uzak durmuyor asla akillanmiyor