Evet canım çevresinden asla uzak durmuyor gorusmicem diyor etmicem diyor yine kendi bildiğini yapıyor görüşüyor yaniÇevre çok önemli emin ol bırakmak istesede çevresinden dolayı bırakamaz tedavi olması şart sen dayanmak zorunda değilsin bòyle bir insan hep başına bela olur seni evin içinde mutlu etmez
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Zaten canım cocugun ağlamasına tahammül edemiyor ki bazen bana diyor çocuğu niye ağlatıyorsun diyor bende bebek bu aglicak diyorum sinirli sinirli bebeği kucagina alıyor kendi telefonu kırıldı benim telefonu kullanıyor ve ailesine ben telefon kullanmak istemiyorum telefondaki çevremden dolayı diyor ama benim telefonu kullanıyor konuştuğu insanlarla benim telefnumda konuşuyor sonra da engelliyor kades indirmek istiyorum ama eşim de kullanıyor telefonumu hatta annem bile aradığı zaman diyor deliriyor annen niye arıyor diyor benim telefonumu arıyor diyorum seni mi arıyor diyorum ne diyosun diyorum sesini yukseltiyor üstüme gelmeye çalışıyor 2 yaşında çocuğum olduğu için yaklasamiyor bana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ailem var canım 10 dk yakınimdalar babam şu an şehir dışında olduğu için çalıştığindan dolayı onun gelmesini bekliyorum geldiği zaman zaten bana bir kere daha vursun direk çocuklarımı da alıp gidicem bana diyor ki ailenin evine gittigin an seni öldürürüm veya ailen seni almaya gelirse onları öldürürüm diyor bende bu korkudan ne evden dışarı cikabiliyorum ne de aileme bişey diyebiliyorum
[/QUOTE]
Bulmuş seni korkutacak yolu Allah ıslah etsin onu