Sorum var Kızlar sizinle dertleşmek istiyorum.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kızlar sizinle dertleşmek istiyorum. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,775 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sizinle dertleşmek istiyorum.
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Atlasim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok gülen insan çok şey gizler çiçeğim herkesin kendine göre bir derdi vardır emin ol kimisine bizim dertlerimiz çok büyük gelir kimisine küçücük bişey gelir. Rabbim taşıyamayacağımız yükler vermesin inşallah. Hiç kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil maalesef ama hem kendimiz hemde minik meleklerimiz için savaşmak zorundayız
Aynen öyle balım benim 😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen haklısın kimse düşünmüyor insanı annesi babası düşünmedikten sonra kimse düşünmüyor. Ablamlar ve abimler iyiki onlar var abim arar sorar var olsun ablamla zaten hergun dertlesiyoruz ama ablam eşimi pek sevmiyor ondan ona eşimle alakalı birşey anlatamıyorum çünkü hep ona karşı negatif bir tavrı var hiç sevemedi onu 🤦🤦😅 Herşeye herkese inat gülmeye devam ne adaş 💜💜
Vardır hoşuna gitmeyen bir huyu fazla takma kuzucuk.. bizi mutsuz eden olaylara karşı dik durup ne yapıyoruz hep pozifit ve mutlu oluyrouz elimizden geldiğince seviliyorsun unutma bunu 😘❤️

Atlasim

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım sağolasın 🤗🥰 az evvel annem aradı yine bir saati geçik konuştuk inanır mısın beş dk benimle alakalı şeyler sonrası hep babamı eleştirme cekistirme olarak devam etti düpedüz başıma ağrılar girdi 🤦 babamla konuşuyorum o da tek takılıyor bundan memnun keyfi yerinde. Millet ayrı konuşuyor onların bu haline yani saçma sapan bir halleri var ve elimizden gelen birşey yok sürekli arada kalıp ezilen bunalan biz oluyoruz yani hala daha aynı insanın tutunacagi dalı kalmıyor bu halleriyle. Eşime anlatamıyorum mesela çünkü onun annesi öyle ilgili sevgili bir anne ki evlatlarına nasıl sahip çıkıyor nasıl koruyor. Şans galiba ailede bilmiyorum nasip belkide. Ama öyle şanssız hissediyorum ki bütün hayatım koca bir boşluk koca bir hiçlik iken hala daha bitmiyor yani hala aynı bir ev buluyorum beş dk içinde adamı arıyorum tutuldu. Neye tutsam elimde kalıyor gibi hissediyorum. Eşim tutturmuş köye tasinalim diye baya delirmek üzereyim kabul etmeyince huzursuzluk oluyor etsem yapamam zaten mutsuzum tamamen mutsuz olurum biliyorum. Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler nasip belki kader bundan sonra yüzümüze güler 🤗🤗
Cnm artik senin bir yuvan var her nekadar annen veya babanda olsa takma kafana onlarida oyle kabul et sıkma canini kendine yuvana odaklan esinlede konuş seni anlar inşallah inan bebegini kucagina alinca bütün dünyan o olucak hersey boş gelicek sabret cnm bukadar sikintidan sonra Rabbim bir aydinlik verir inşallah

A

Adsız anne adayı

Guest
Yaşadıkların gerçekten kolay değil ve böylede devam eden bir hayatın var yani eşinden dolayı depresif olmuşsun ama emin ol hepimizin öyle hikayeleri var ki herkesin yükü kendine ağır az çok bende yaşadım ailede hep bir kavga olurdu okulda iken bile ben ins annem babam barismistir deyip dualar ederdim ilkokulda idim eve giderken dualar ederdim evin kapısını tedirginlikle açardım büyüdüm mutluluğu alışveriş yapmakta aradım sanki terapi gibiydi bisiler aldıkça mutlu olurdum biliyorum çok saçma ama böylelikle acılarımı örtmeye çalıştım ama hep içimde vardı o acılar biliyordum sonra eşimi tanıdım onun sevgisi beni daha güçlü yaptı çok kıskançlık ettim kaybetmek istemediğim için çünkü onunla mutluydum eşimi tam on yıl bekledim ailemle sınandim bu sefer eşimin ailesi ile sınandim beni istemediler tanımadıkları halde önyargı ile yaklaştılar ailesi akraba evliliği olsun istemiş başka şehirden kız almak istemediler neyse on yılın sonunda evlendik biz mutluyuz ancak bu kezde kaynanam ile sınavım devam ediyor üç aylık evli iken çocuk deyip durdular bı sene cocugum olmadı adımı kisira çıkardılar bebeğim oldu çok şükür bu kezde annemi kıskandı bana hala saldirilari devam ediyor çok şükür ki annem abim babam kardeslerim arkamda (annem babam hala kedi köpek gibi kavga ediyorlar değişmedi maalesef) eşimi evladımı çok seviyorum sorunlarımız olmuyo mu yine oluyor sınavım hala bitmiş değil ama Allah'a şükürler olsun ki tutunacagim bir melek yolladı bana bisilerle kendimi avutup hayata tutunmaya çalışıyorum eminim ki sende evlatlarına tutunuyorsundur çok uzun oldu kusura bakmayın demem o ki herkesin sınavı farklı Allah akıl ve beden sağlığı versin herkes birgün yaptığını ettiğini çekmeden ölmeyecek bunu bil moralini yüksek tutmaya çalış karnındaki çok etkileniyor onu mutsuz etme o bir melek 🥰

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Cnm artik senin bir yuvan var her nekadar annen veya babanda olsa takma kafana onlarida oyle kabul et sıkma canini kendine yuvana odaklan esinlede konuş seni anlar inşallah inan bebegini kucagina alinca bütün dünyan o olucak hersey boş gelicek sabret cnm bukadar sikintidan sonra Rabbim bir aydinlik verir inşallah
Gelse kucağıma sarılıp nefes alsam onunla keşke az kaldı ama 57 gün inşallah 😍😍🤗🤗

Yaşadıkların gerçekten kolay değil ve böylede devam eden bir hayatın var yani eşinden dolayı depresif olmuşsun ama emin ol hepimizin öyle hikayeleri var ki herkesin yükü kendine ağır az çok bende yaşadım ailede hep bir kavga olurdu okulda iken bile ben ins annem babam barismistir deyip dualar ederdim ilkokulda idim eve giderken dualar ederdim evin kapısını tedirginlikle açardım büyüdüm mutluluğu alışveriş yapmakta aradım sanki terapi gibiydi bisiler aldıkça mutlu olurdum biliyorum çok saçma ama böylelikle acılarımı örtmeye çalıştım ama hep içimde vardı o acılar biliyordum sonra eşimi tanıdım onun sevgisi beni daha güçlü yaptı çok kıskançlık ettim kaybetmek istemediğim için çünkü onunla mutluydum eşimi tam on yıl bekledim ailemle sınandim bu sefer eşimin ailesi ile sınandim beni istemediler tanımadıkları halde önyargı ile yaklaştılar ailesi akraba evliliği olsun istemiş başka şehirden kız almak istemediler neyse on yılın sonunda evlendik biz mutluyuz ancak bu kezde kaynanam ile sınavım devam ediyor üç aylık evli iken çocuk deyip durdular bı sene cocugum olmadı adımı kisira çıkardılar bebeğim oldu çok şükür bu kezde annemi kıskandı bana hala saldirilari devam ediyor çok şükür ki annem abim babam kardeslerim arkamda (annem babam hala kedi köpek gibi kavga ediyorlar değişmedi maalesef) eşimi evladımı çok seviyorum sorunlarımız olmuyo mu yine oluyor sınavım hala bitmiş değil ama Allah'a şükürler olsun ki tutunacagim bir melek yolladı bana bisilerle kendimi avutup hayata tutunmaya çalışıyorum eminim ki sende evlatlarına tutunuyorsundur çok uzun oldu kusura bakmayın demem o ki herkesin sınavı farklı Allah akıl ve beden sağlığı versin herkes birgün yaptığını ettiğini çekmeden ölmeyecek bunu bil moralini yüksek tutmaya çalış karnındaki çok etkileniyor onu mutsuz etme o bir melek 🥰
Aynen öyle haklısın insana Melek yolluyor Rabbim 😍😍🥰🥰 az kaldı bizim Melekte gelecek ona sarılıp iyileşeceğim inşallah 🤗🤗😍

Anne olacağım

Kayıtlı Üye
rank
Sürekli bir depresif ruh halindeyim diyorsunuz ki şimdi nedir bu sürekli depresif sürekli mutsuz. Aslında benim mutsuzluğum çocukluktan geliyor sanırım. Dün ablamla bunu konuştuk dediki cocuklukta mutlu olamadık ondan hayat bize gülmüyor hatta doğduğun ev kaderindir gibi bir mevzu geçti aramızda. Hep sevgiye ilgiye muhtaç ve çoğu zaman eve gitmekten korkan bir çocuk oldum ben. Hatta sırf bu yüzden üniversiteyi çok uzakta hatta imkan olsa yurtdışında okumak istedim yani hep uzağa gitmek istedim ailemden. Çünkü sıkıntılı bir çocukluk yaşadık bizim ailede çocukluk geçirip mutlu olan birisi yoktur hepimiz eksik ve mutsuz hissettik hala da aynı bu durum. Hatta sevilmeye layık olmadığımı bile çok defa düşündüm. Hatta saçma biliyorum ama daha çok erken yaşlarda belki dikkat çekmek için intihar ettim ama abim baya çıldırdı zorla kusturdu beni baya kızdı bana sarıldı sinirli bile olsa yine sarıldı nasıl yaparsın bunu dedi ve kimseye demeden üstünü kapattı. Abim ve ablam olmasa belki sevgiyi hiç bilemezdim babamda severdi hakkını yiyemem ama babam annemle savaşmaktan eve gelmezdi ki şimdi hepten kaçtı gitti babam bir yerde annem başka yerde bide onun stresini yaşıyoruz maalesef. Annem aşırı dır dır yapan bir kadındı hala daha öyle hiç susmaz yani insanı çileden çıkartır desem yalan olmaz ama belkide babamdaki sorumsuzluk yüzünden böyle olmuştur bilemiyorum sorgulamakta işime gelmiyor sonuçta bizim ne olacağımız belli değil. Çocukken hep başkalarının annesiyle olan ilişkisini kıskanırdım mesela ilkokulda okulda hep açtım sürekli kantin köşelerinde kantini izlerdim yani oradaki çocukların biseyler alıp yemesi yani yalanarak bakardım desem yalan olmaz sanırım 😂 Neyse yinede çok şükür derslerimde başarılı bir öğrenciydim öğretmenlerim severdi beni sağolsunlar. Öyle ki öğretmenim beni seviyor diye okul çıkışı öğretmenin peşine takılır belki 2-3 km yolu onunla yürür konuşurdum eve geç giderdim nerde kaldın diye merak edenim olmazdı nede olsa. Mesela o öğretmenim gitti diye ve üstüm başım eksik bakımsız diye bir öğretmen beni azarlardı bu yüzden sürekli okuldan kaçardım gider bir parkta otururdum saatlerce nede olsa neredeyim diye merak eden olmazdı 😏 neyse baya uzun bir hikaye şimdi eşimle sorunlar yaşıyorum ama anlatacak gidip kapısını çalacak kimse yok aslında var gözüküyor ama gitsem hayatım buradan daha iyi olmayacak biliyorum ki zaten gidersem kimseye gitmem çalışır kendi hayatımı kurarım. Çünkü ablam eşiyle ailesiyle sorun yaşadı geldi ve çok eziyet çekti yani o evde hamal gibi yabancı gibi muamele gördü ve mecbur kaldı eşiyle barıştı ve gitti. Zaten annem babam ayrı yaşıyor yani ne ayrılıyor ne barışıyorlar en ufak laf desek babam basıyor bedduayı, annemi zaten nasılsın diye arayınca bir saat kapatmıyorum çünkü her seferinde bir başlıyor babamdan anlatmaya bir saat boyunca sürekli aynı şeyleri dinliyorum. Aramasan olmuyor arasan ömrün tükeniyor yani baya dengesiz bir ailem oldu. Eşim Instagram açmış demiştim geçen kendim o Instagrama giriş yaptım ama sıfır takipçi sıfır takip edilen ve sıfır etkinlik vardı sanırım açmış öylece duruyor bilmiyorum bu şekilde kullanımı oluyor mu? Şuan eşimle sorun çıkarıp tükürüğümü yalamak istemiyorum bebeğimi doğurup biraz güçlenmek için bekliyorum. Çünkü yeni doğan bir bebekle çalışıp kendime hayat kurmam zor biliyorum. Çocuğuma böyle bir hayatı yaşatmak istemiyorum bizim gibi mutsuz bir çocuk olsun istemiyorum çünkü bu mutsuzluk geçmiyor iyileşmiyor yani biri sizi sevse bile anne baba sevgisinin yerini almıyor onların ilgisi gibi olmuyor hiçbirsey. Bu yüzden eğer evinizde mutsuzsanız yani eğer kavgalı gürültülü bir hayatınız varsa çocuğunuza bunu yapmayın cidden olan çocuğa oluyor. Hayatı boyunca kendini değersiz sevgiyi haketmeyen ezik bir insan olarak görüyor sonra herkes onu kolayca eziyor üzüyor. Bu yüzden yani bendeki bu haller bu depresif ruh hali korkuyorum çünkü. Ya bende annemle babam gibi olursam ya benim çocuğumda bizim gibi olursa diye çok korkuyorum. Çünkü annemde kendi ailesinden kurtulmak için evlenmiş babamla ki keza babamda öyle annesinden babasından hiç sevgi görememiş dedesi babannesi büyütmüş onu da. Yani bu sevgisizlik zinciri bozulmuyor sanırım devam ediyor. Bunlardan aşırı korkuyorum bu yüzden aşırı gerginim aşırı stres yaşıyorum buda bende gebelik depresyonuna sebep oldu sanırım. Aşırı ilgi istiyorum aşırı kıskançlık yapıyorum herşeyi aşırı yaşıyorum ben. Yani bunların da çocukluk travması olduğunu düşünüyorum. Kendimi iyileştirmek istiyorum ama umarım yaparım umarım bebeğim bizim gibi olmaz. Umarım hiçbir çocuk böyle bir hayatı yaşamak zorunda kalmaz. Çoook uzun oldu biliyorum hakkınızı helal edin. Beni biraz tanıyın istedim yani neden böyle deli dolu gibi görünüp neden bu kadar da depresif birisi olduğumu anlamanızı istedim. 🤗🤗
Canım benim ağlattın beni ya baştan sona okudum kimse bu hayattı hakketmiyor gerçekten bundan sonra yüzünde gülücükler eksik olmasın inşallah canim benim 🤩🤩🤩 annesi karnında ki meleği üzme oda üzülür Rabbım hayırlısını nasip etsin

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim ağlattın beni ya baştan sona okudum kimse bu hayattı hakketmiyor gerçekten bundan sonra yüzünde gülücükler eksik olmasın inşallah canim benim 🤩🤩🤩 annesi karnında ki meleği üzme oda üzülür Rabbım hayırlısını nasip etsin
🥰🥰 Bebeğim için hep güçlü olacağım inşallah o benim yaşama sebebim 💜💜

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Hani derler ya çok gulen insanların içi yaralarla doludur diye bence kesinlikle öyle. İçindeki acıyı gülerek bastırmaya çalışıyor insan belkide bilmiyorum ama hep gülüp güldürmeye çalışan biri oldum ama kendi başıma kaldığım zaman tamamen bambaşka biri oluyorum. Yani gebelikle de alakası yok normalde de biranda çok mutluyken biranda aşırı dalgın mutsux birisi olabiliyordum. Hatta eşim seni çözemiyorum yani anlık değişiyor ruh halin der bana hele gebelikle beraber tamamen çöktü ruh halim bakalım inşallah düzelir inşallah bizim gibi hayatlar yaşayan herkes düzelir mutlu olur 🥺

İnşallah canım sağolasın inşallah başarıp daha güçlü olacağım yapacağım bebeğimde bana güç verecek inşallah 🤲🤗 💜
Bebeğin doğduktan sonra kendini hiç olmadığı kadar güçlü hissedeceksin canım onun için ayakta durman gerektiğini hayata tutunman gerektiğini daha da iyi anlayacaksın sadece bebeğin gözünde olacak başkasını görmeyeceksin eminim. Annelik öyle bi duygu ki karnındayken farklı kucağında iken bambaşka oluyor. Rabbim de o zaman yardım ediyor emin ol canım 🥰❤️

Atlasim

Kayıtlı Üye
rank
Gelse kucağıma sarılıp nefes alsam onunla keşke az kaldı ama 57 gün inşallah 😍😍🤗🤗

Aynen öyle haklısın insana Melek yolluyor Rabbim 😍😍🥰🥰 az kaldı bizim Melekte gelecek ona sarılıp iyileşeceğim inşallah 🤗🤗😍
Ooo bitmiş cnm az kalmis saglikla al kucagina insallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar