Kızlar sohbet edelim gelin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Kızlar sohbet edelim gelin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,237 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kızlar sohbet edelim gelin
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederim prenses. Kayra şükür iyi kuzum 2 gün önce anneme geldim şimdi de orduya gideceğiz otobüs bekliyoruz. Sen nasılsın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Konuyu kapat kapat hiç açmadım var say 🤫😂😂. Bende iyiym canım otobüs bekliyoruz orduya yolculuk var da
1 2 3 tıp sustum😂😂 kiz sende ne çok annenlere gittin bu aylarda hayat sana güzel ohh ayni şehirde yaşasan bukadar olmaz di herhalde😂

Ahaha katılıyorum müzik dinlesem kayrayı duymam diye korkuyorsum tek iken ama bıgın annem de var emzirip emzirip vereceğim kucağına 😅😅😂

Ne konuşuyorsunuz kız 😂😂 eltilwr fena fena senden alır diğer kişeu söyler
Ay ayşe öyle iki yüzluler mi ya ben onların bu yüzünü unutup dedikodu yapiyorum ama sonrada pişman oluyorun

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Ya anldm canım maşallah 🤗 sevindim hayırdır gezmeye mi cnm ? İyiyiz şükür yarın oğlum okula başlayacak gelen olursa yoksa herkes gibi haftaya heyecan da var streste malum sürekli sallanıyoruz hayırlısı olsun inşallah Rabbim hepimizin yüzümüze baksın inşallah 🥺
Rica ederim prenses. Kayra şükür iyi kuzum 2 gün önce anneme geldim şimdi de orduya gideceğiz otobüs bekliyoruz. Sen nasılsın

Konuyu kapat kapat hiç açmadım var say 🤫😂😂. Bende iyiym canım otobüs bekliyoruz orduya yolculuk var da

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
1 2 3 tıp sustum😂😂 kiz sende ne çok annenlere gittin bu aylarda hayat sana güzel ohh ayni şehirde yaşasan bukadar olmaz di herhalde😂

Ay ayşe öyle iki yüzluler mi ya ben onların bu yüzünü unutup dedikodu yapiyorum ama sonrada pişman oluyorun
Ahahaah daha fazla olurdu kız 😂😂eşimden Allah razı olsun bir kere lafını yapmadı zaten geöen ay ameliyat yüzünden gittim bu ay da köye fındık toplmay gideceğiz ondan yardıma gidiyorum

Ya anldm canım maşallah 🤗 sevindim hayırdır gezmeye mi cnm ? İyiyiz şükür yarın oğlum okula başlayacak gelen olursa yoksa herkes gibi haftaya heyecan da var streste malum sürekli sallanıyoruz hayırlısı olsun inşallah Rabbim hepimizin yüzümüze baksın inşallah 🥺
Oy maşallah minik paşaya rabbim zihin açıklığı versin inşallah 🙏🏻. Ah kuzum ah bı günler de geçecek inşallah 🙏🏻

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Ahahaah daha fazla olurdu kız 😂😂eşimden Allah razı olsun bir kere lafını yapmadı zaten geöen ay ameliyat yüzünden gittim bu ay da köye fındık toplmay gideceğiz ondan yardıma gidiyorum

Oy maşallah minik paşaya rabbim zihin açıklığı versin inşallah 🙏🏻. Ah kuzum ah bı günler de geçecek inşallah 🙏🏻
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim 🤗😉 iyi yolculuklar teşekkür ederim 💕

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Cümlemizden razı olsun kuzum benim . Teşekkür ederim canım prenses nasıl onu sormayı unuttum
Teşekkür ederim canım iyi şükür büyüyor her gün dilleniyor masallah 😂 şimdi ikisi de uyudu kuzu ya bugün bir post gördüm yazacaktım bulamadım ilk göz ağrım diye kalktı mı yoksa post ?

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Allahtan kayra 😂😂anneme düşkün ya çocuk 1 ay görmese resmen özlüyor ahahha buraya geldiğimden beri sadece emmeye geliyor kucağıma 😂😂

Ahahaha o zaman tamam ya
Benimki de öyle öpüp öpüp bana dönüp gülüyor nispet yapıyor, annem de gülüyor bak sen küçükken bana adımla seslenir anneannene anne derdin gördün mü şimdi ohh diyor 😂

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank

MaşaALLAH enisteye senin kocanin huyu benim kocayada bulaşsa iyi olur😂😂 ben bile ayni şehirde bukadar gidemiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.