Kızlar sohbet edelim gelin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Kızlar sohbet edelim gelin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,234 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kızlar sohbet edelim gelin
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Aynılar zaten biliyorum bu ikisi bir araya gelse ne olur acaba ortalığı yıkar geçerler 😂
Ben sana diyim kayra yuşya ah yapmayı öğretir birbirlerini kocalayıp kanepede ne kadar yastık varsa yere atıp üstüne basip çıkmaya çalışılar 😂😂. Oyuncaklar hep yerde ayy resmen yazakren bile delirdim 😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben sana diyim kayra yuşya ah yapmayı öğretir birbirlerini kocalayıp kanepede ne kadar yastık varsa yere atıp üstüne basip çıkmaya çalışılar 😂😂. Oyuncaklar hep yerde ayy resmen yazakren bile delirdim 😂😂
Kız bende akşam oyuncakları toplayıp sepete koyuyorum arkamı bir dönüyorum oyuncakların hepsi yerde çıldırıyorum bari 1 dakika toplu kalsaydı diye 🤦🏻‍♀️😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kız bende akşam oyuncakları toplayıp sepete koyuyorum arkamı bir dönüyorum oyuncakların hepsi yerde çıldırıyorum bari 1 dakika toplu kalsaydı diye 🤦🏻‍♀️😂😂
Ben şimdi kayraya oyuncakları aldığı yerr geri koymayı öğreniyorum ama sadece öğreiyorum oyuncakları alıp düy düt diyor sona hepsi kanepe altına 😂😂 bşrde ger gelsin diye bakıyor 😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Hee ne güzel toplar ya onlar işine geldiği gibi öğrenir 😂😂
Valla ya deli ediyor beni eşek 😂😂tv sehpasına gidiyor kapağı açacka bana bakıyor hayır diyorum geri dönüyor sonra tekrar bu ben her hayır demem de geri r yapıyor ama her gitmesin de de açmadan gözlerimin içine bakıyor bir ley diyecek miyiim diye

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
İsmim yok ama olsun Ayşem bizde davet edildik sonuçta şuan Ali'ye süt veriyorum bir yandan da uygulamada dolanıyorum öyle 😁

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Valla ya deli ediyor beni eşek 😂😂tv sehpasına gidiyor kapağı açacka bana bakıyor hayır diyorum geri dönüyor sonra tekrar bu ben her hayır demem de geri r yapıyor ama her gitmesin de de açmadan gözlerimin içine bakıyor bir ley diyecek miyiim diye
Kız bu dolap kilitleri var ben ondan aldım henüz açamıyor sende bi dene istiyorsan 😂

Tüm sayfalar yüklendi.