Sorum var Kızlar sorum olacak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nesli♥️efla♥️ayazım tarafından oluşturulan Kızlar sorum olacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,732 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sorum olacak
Konbuyu başlatan Nesli♥️efla♥️ayazım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
Ne zaman yaptın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya bence sen bir git sosyal yardımlaşmaya başvuru yap canım durumunu anlat çıkar bence sana
Ya bilemiyorum eve gelip baksalar cidden yardımların hepsini yaparlar bana ama gidemiyorum yağmur yağıyor her yere leğen kova bırakıyorum damlıyo ama bişey yapan yok bende görüyorum sadece ağlıyorum ve buda sürümün kesilmesine neden oluyo kızlar k.bakmayin gerçekten çok dolmuşum😔

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
3 gün oldu kuzum birde eve polis geldi gamzem buradami oturuyorsun dedi evet dedim neden geldiniz diye sorunca başvuru yapmışsınız o yüzden dediler
Evet eve de geliyorlar ama polis ne alaka

Ya bilemiyorum eve gelip baksalar cidden yardımların hepsini yaparlar bana ama gidemiyorum yağmur yağıyor her yere leğen kova bırakıyorum damlıyo ama bişey yapan yok bende görüyorum sadece ağlıyorum ve buda sürümün kesilmesine neden oluyo kızlar k.bakmayin gerçekten çok dolmuşum😔
Canım sen ne olur ise olsun mutlaka git başvuru yap
Estağfurullah canım ne kusuru

Evet eve de geliyorlar ama polis ne alaka

Canım sen ne olur ise olsun mutlaka git başvuru yap
Estağfurullah canım ne kusuru
Ben istiyorum gitmeyi ama araba yok eşim çıkmama dahi izin vermiyo 2 tane çocuğum var resmen kafayı yicem artık

Tüm sayfalar yüklendi.