Sorum var Kızlar sorum olacak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nesli♥️efla♥️ayazım tarafından oluşturulan Kızlar sorum olacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,732 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sorum olacak
Konbuyu başlatan Nesli♥️efla♥️ayazım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
Bebekle ilgili yapılan Bir yardimmi canım bu
Evet canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canm yanlış anlamasan kabul edersen salı gün 2 paket mama ve bez yollaya bilirim kabul edersen bebiş aç kalmasin
Çok sağol canım Allah razı olsun

Canm yanlış anlamasan kabul edersen salı gün 2 paket mama ve bez yollaya bilirim kabul edersen bebiş aç kalmasin
Allahım yardımcın olsun canım özel değilse eşinin neden çalışmıyor? Yada yardım edebilecek hiç bir aile ferdi yok mu. Stresten de sütün azalır canım. Stres yapma diyeceğim ama bu dyrumda insanın elinde olmuyor. Sen şuan ki durumuna bakılırsa devlet yardımuna başvursan kabul olur canım o kadar gereksiz insan alıyoe ki asıl alması gerekenler alamıyor ama yinede şansını dene.
Eşimde bel fıtığı çıkmış bazen sebze haline gidiyo ama Arabaya sebze yüklüyor ama diyo yapamıyorum ne yapacaz bizde bilmiyoruz

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Öyle deme kiz doğunca belli olur cnm benim merak etme sen kız ver erkek kıyafeti al az 🤣
Ahhahah erkek var azıcık😂😂 kayradan kalan ama kıyafet almaya bile korkuyorum. Zıbın alacağım beyaz beyaz 😂😂görsün o kendini göstermemek neymiş 😂

Evet canım

Eşimde bel fıtığı çıkmış bazen sebze haline gidiyo ama Arabaya sebze yüklüyor ama diyo yapamıyorum ne yapacaz bizde bilmiyoruz
İlerş boyutta mı canım ? Benim eşimde de var 2 tane ama çalışmasına engel değil . Doktora gitti mi ağrılar için ilaç vs veriyorlar yani ileri derece boyutta ise ameliyatta olabiliyor canım . Bir doktora görünsğn tekrar çok geçmiş olsun bu arada

Tüm sayfalar yüklendi.