Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya bilemiyorum eve gelip baksalar cidden yardımların hepsini yaparlar bana ama gidemiyorum yağmur yağıyor her yere leğen kova bırakıyorum damlıyo ama bişey yapan yok bende görüyorum sadece ağlıyorum ve buda sürümün kesilmesine neden oluyo kızlar k.bakmayin gerçekten çok dolmuşum
Ya bilemiyorum eve gelip baksalar cidden yardımların hepsini yaparlar bana ama gidemiyorum yağmur yağıyor her yere leğen kova bırakıyorum damlıyo ama bişey yapan yok bende görüyorum sadece ağlıyorum ve buda sürümün kesilmesine neden oluyo kızlar k.bakmayin gerçekten çok dolmuşum
Canım e devlette sosyal yardım başvurusu var 1 yil veriliyor en fazla 1250 en az 850 veriyolar ona bı başvur istersen bı de belediyelerin süt erzak market yardımları oluyo onlara bı bak canim
Allahım yardımcın olsun canım özel değilse eşinin neden çalışmıyor? Yada yardım edebilecek hiç bir aile ferdi yok mu. Stresten de sütün azalır canım. Stres yapma diyeceğim ama bu dyrumda insanın elinde olmuyor. Sen şuan ki durumuna bakılırsa devlet yardımuna başvursan kabul olur canım o kadar gereksiz insan alıyoe ki asıl alması gerekenler alamıyor ama yinede şansını dene.