Kizlar sorum var

• Konbuyu başlatan Dilan beyza
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilan beyza tarafından oluşturulan Kizlar sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 282 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar sorum var
Konbuyu başlatan Dilan beyza
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seçilll
D

Dilan beyza

Guest
Kizlar 32 haftalık hamileyim. Haftaya 33 oluyorum ve doktor kontrolüm var en son 28. Ci haftada gitmiştim. Zaman geçtikçe aklımda sorular olmaya başladı normal doğum veya sezeryan olacağım ne zaman belli olur veya son zamana kadar belli olmaz mi? Çatı muanesi herkeze yapılıyor mu

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 32 haftalık hamileyim. Haftaya 33 oluyorum ve doktor kontrolüm var en son 28. Ci haftada gitmiştim. Zaman geçtikçe aklımda sorular olmaya başladı normal doğum veya sezeryan olacağım ne zaman belli olur veya son zamana kadar belli olmaz mi? Çatı muanesi herkeze yapılıyor mu
Son güne kadar değişebilir canım ters geliyorsa son günlerde dönme ihtimali var normal doğumda olabilir yani sabit durmadiklari için herşey olabilir🤭 çatı muayeneside Dr gerek görürse ister yoksa herkesi çatıdan muayene etmezler

seçilll

Kayıtlı Üye
rank
Bana doktorum yapmamıstı çatı muay. Galıba gerek duyunca yapıyorlar normal dogum yapmıstım

Tüm sayfalar yüklendi.