Sorum var Kizlar spiral

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nupel karayel tarafından oluşturulan Kizlar spiral başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,689 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar spiral
Konbuyu başlatan Nupel karayel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Hmm anladım canım biraz baktım hormonlu daha iyi deniyor da ikinci tercih olduğuna göre ya pahalıdır ya da korumak dışında ters bir etkisi de vardır
Bakırlı spiral yaramayan kişilerde ya kayma yapar yada çok kanama yapar ozaman doktor hormonlu spirali öneriyor o kanama yapmıyor hormon salgıladığı için ücretli değil zaten bunlar devlet hastanesinde takılıyor ama gerek duyulan kişilere takılıyor herkese olmuyor

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Bakırlı spiral yaramayan kişilerde ya kayma yapar yada çok kanama yapar ozaman doktor hormonlu spirali öneriyor o kanama yapmıyor hormon salgıladığı için ücretli değil zaten bunlar devlet hastanesinde takılıyor ama gerek duyulan kişilere takılıyor herkese olmuyor
Çok teşekkür ederim 🥰🥰

Cnm ben yaptım ama hala regl olmadım 3 aydır🙄

Tüm sayfalar yüklendi.