Kızlar şuanda nerede ne yapmak isterdiniz 🐣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Husnıyeeee tarafından oluşturulan Kızlar şuanda nerede ne yapmak isterdiniz 🐣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,331 kez görüntülenmiş, 108 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kızlar şuanda nerede ne yapmak isterdiniz 🐣
Konbuyu başlatan Husnıyeeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Ama husniyem konik de oluyor geçen gittik balık tutmaya sen gel kaplumbağa bizim oltaya takil gülsem mi hayvanı mi cikarsam görsen 😂😂.sonra yemesi daha da leziz 😂😂
🤣 gene kaplumbağa yakalamışsınız ya ayakkabı takılsaydı o zaman ne olurdu 🤣🤣

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
🤣 gene kaplumbağa yakalamışsınız ya ayakkabı takılsaydı o zaman ne olurdu 🤣🤣
Ahahhaha senin burda ne işin var derdim 😂😂. Ayy daha kötü iyyy kokuşmuş ayakkabı ve balıklar aynı yerde o balığı yerken aklıma gelirdi 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet canım güzel yer de bir ben sevemedim lanet sehiri @Ozlem003

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
Deme hüsnem deme ben biliyorum ne dicen Doğumdan sonra adamla yatak hayatımız bitecek 🤣🤣

Ahahhaha senin burda ne işin var derdim 😂😂. Ayy daha kötü iyyy kokuşmuş ayakkabı ve balıklar aynı yerde o balığı yerken aklıma gelirdi 😂😂

Merkez mi senin canım

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank

İllahısın ya 🤣🤣🤣 midem bulandı iyiki hamile değilim şuanda 🤣 balıkla ayakkabıyı düşünce bi midem tuhaf oldu 😂😂

Deme hüsnem deme ben biliyorum ne dicen Doğumdan sonra adamla yatak hayatımız bitecek 🤣🤣

Merkez mi senin canım
Dün yediğin hurmalar bugün götünü tırmalar 🤣🤣 neyse anladın sen beni detaya girmiyorum 🤣 tamam doğumdan sonra biticekse Japon yapıştırıcasıyla yapıştır 🤣🤣🤣🤣

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar şuanda ben bu hafta sonuyla birlikte uzunca uzakça bi yerlere gidip 2 gece kamp yapıp sonra bi bara gidip eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla sonuna kadar 🤣🤣🤣 hayallere bak 🤣 ay bu hafta sonu kocam gazlayalım diyor bana bi enerji yüklendi 😀 uzunça zaman sonradan hastalık kapımı çalıyor sanıyorum😀 eee sizler ne yapmak isterdiniz mesala yazın bakalım ağızıcık sevinelim birlikte 🌸🎃
Annemle ailemle vakit geçirmek lsterdim gurbette olmak çok zor 🥺

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
İllahısın ya 🤣🤣🤣 midem bulandı iyiki hamile değilim şuanda 🤣 balıkla ayakkabıyı düşünce bi midem tuhaf oldu 😂😂

Dün yediğin hurmalar bugün götünü tırmalar 🤣🤣 neyse anladın sen beni detaya girmiyorum 🤣 tamam doğumdan sonra biticekse Japon yapıştırıcasıyla yapıştır 🤣🤣🤣🤣
Benim de benimde ondan dedim zaten 😂😂sende iyi aklıma getirdin kesin yerken hep aklıma gelir bu düşünce 😂

Tüm sayfalar yüklendi.