Ah ah bende çok istiyorum da çocuktan hiç bişey yapmamıyorumBen kendimi dağa taşa vurmuştum daha dün eve geldim biraz durayım sıkılayım karda yağarsa Erzurum Palandökene kayağa gitmek istiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende gezmeyi çok seviyorum ruhumu dinlendirmekte güzelValla şahsen ben gezmeyi seven bir insan değilim sadece uyumak çopçok uyumak isterdim
Bende öyleyim inanTek isteğim kesintisiz 2 gün uyumak yemeğe bile kaldırmasınlae çok
Neden canım eşin ve çocukların neredeBen sadece ve sadece eşimle ve çocuklarımla birgün geçirmek için herşeyimi verirdim birlikte bir kahvaltı kahvaltıdan sonra kahve içip sohbet etmek onun sonrasında biraz gezmek pikniğe gitmek piknikten sonra eve gelip mısır patlatıp ayaklarını şöyle bir uzatıp filim izlemek o aradada kızımız koşup onuyor evin içinde ne güzel olurdu
Benide yanında götür gittiğin zamanAyyy husniyem 1 haftalık güzel bi tatile ihtiyacım varrrrr
oda güzelKocamsiz oğlumla bir yerlere gitmek isterdim tatil yapar kafamı dinlerdim
Ah ah hayaller Paris yaşadığımız hayatlar welcom to AdanaHerkesten uzak bi tatil köyünde kafamı dinlemek istediğim gibi takılmak denizde saatlerce yüzmek ve güneşlenmek isterdim ama nerdeeee
Son düzenleme: