Kızlar sürekli hamileyim😂😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Begüm😊 tarafından oluşturulan Kızlar sürekli hamileyim😂😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,056 kez görüntülenmiş, 83 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sürekli hamileyim😂😂
Konbuyu başlatan Begüm😊
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Alparslan ne kadarlık şuan benimkide gitmeden önce bu 2 yaşına gelmeden yapalım dedi suratına kahkaha atmadım anırdım resmen 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İkisi bir mi büyür😂😂😂 bak bu manyak 3 aylıkken anne demeye başladı 5 aylıken ağzında 4 tane diş vardı 8 aylıkken yürümeye başladı normal bir çocuk değil gelecekte beni ne bekliyor bilmiyorum 😂😂😂 akıl sağlığımdan süphe ediyorum 😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rüyalarım subliminal gönderiyor sineeeemm 😂😂
Masallah

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Kız uraz sakin olsa vallahi yaparım ya bu üniteye falan tırmanıyor ben anlatınca abartıyorum sanıyolar geçen gün geldiler misafirliğe bana ay begüm az bile anlatmışsın diyorlar 😂😂😂
MaşaAllah hareketli paşa sağlıkla büyüsün 💚 Alparslan topuklarını yere güm güm vuruyor geçen akşam alt kattan petekleri yumrukladılar sanırım bize uyarıydı üst kata kaçtık hemen😂😂😂😂

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
MaşaAllah hareketli paşa sağlıkla büyüsün 💚 Alparslan topuklarını yere güm güm vuruyor geçen akşam alt kattan petekleri yumrukladılar sanırım bize uyarıydı üst kata kaçtık hemen😂😂😂😂
Ay nolmuş yani çocuk bu😑 benim alt komşumun bir oğlu var sürekli ağlıyor evde bebek kameram var sürekli telefonuma ağlama bildirimi geliyor bakıyorum benimki yanımda kim ağlıyor diye alt kattan üst kata sesi geliyor çocuğun ne yapsın kadın ağzını mı bantlasın çocuğun

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Ay nolmuş yani çocuk bu😑 benim alt komşumun bir oğlu var sürekli ağlıyor evde bebek kameram var sürekli telefonuma ağlama bildirimi geliyor bakıyorum benimki yanımda kim ağlıyor diye alt kattan üst kata sesi geliyor çocuğun ne yapsın kadın ağzını mı bantlasın çocuğun
Yok bacım yok yaşlı amca ve teyze yalnız yaşıyor çok aksiler görünce beni dövecek gibi bakıyorlar ki bende öyle çok hassasımdır sese karşı çok dikkatte ediyorum ama ister istemez gidiyor yani ses ne yapim bu eve yeni geçtiğimde eşimin iş arkadaşlarının eşleri geldi çocuklarıda vardı amca hemen eşimi arayıp sesten rahatsız oluyoruz demişti eşimde idare edemezmisiniz misafir var dediğinde misafirinizi üst katınızda ağırlayın bizi ilgilendirmez demişti 🤦‍♀️😂😂😂

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Yok bacım yok yaşlı amca ve teyze yalnız yaşıyor çok aksiler görünce beni dövecek gibi bakıyorlar ki bende öyle çok hassasımdır sese karşı çok dikkatte ediyorum ama ister istemez gidiyor yani ses ne yapim bu eve yeni geçtiğimde eşimin iş arkadaşlarının eşleri geldi çocuklarıda vardı amca hemen eşimi arayıp sesten rahatsız oluyoruz demişti eşimde idare edemezmisiniz misafir var dediğinde misafirinizi üst katınızda ağırlayın bizi ilgilendirmez demişti 🤦‍♀️😂😂😂
Yaslı komsu daha kotu oluyor ya gencler en azından anlayışlı oluyor cocuklarim falan oluncada yaslı karı koca cekılmez valla Allah yardımcın olsun kuzum 🤗

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu aralar rüyalarımda sürekli hamileyim. Bir gece doğum yapıyorsam diğer gece bebek alışverişine çıkıyorum. Dün gecede tanımadığım görmediğim biri sadece sesi var elini karnına koy bak hissedeceksin dedi elimi koyuyorum bebek oynuyor karnımda göya ben hamile olduğumu orda anlıyormuşum. Ulan diyorum bu bir sinyal mi kaza kurşununa mı gidicem 😂😂
Hazırlıklı ol bu bi işaret olabilir kazaya gidebilirsin diyo rüyalar 😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar