Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım mübarek günde bebisine kavusuyorsun Ramazan ayında Allahim sag salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah İnşallah sağlıkla doğar bebisin
Arkadaşları var 1 50 benden güzel doğum yapiyorlar maşallah ben 1 70 boyundayım eşim şaka amaclı söyler sen şunun kadar degilmisin nasi doğum yapiyo diy3 haklı da ama onların cook kolay geciyo benim zoe tm tersi
Arkadaşları var 1 50 benden güzel doğum yapiyorlar maşallah ben 1 70 boyundayım eşim şaka amaclı söyler sen şunun kadar degilmisin nasi doğum yapiyo diy3 haklı da ama onların cook kolay geciyo benim zoe tm tersi
Allah can sağlığı versin canim bende hem yapiliyim hemde boyum 165 ama ilk gebelikte erken doğum yaptim sezeryanla ölümle burun buruna dogururken banada eee suni sancı verip niye normal doğum yapmadin dediler boswer her dogum hikayesi kişiye özel dir her bebiş kendi gelicegi yolu kendi belirler sağlıkla kucaklayalim evlatlarimizi gerisi önemli değil
Canım mübarek günde bebisine kavusuyorsun Ramazan ayında Allahim sag salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah İnşallah sağlıkla doğar bebisin
Devlete gitsen normal yaparlar çatınla boyunun ne alakası var belki geniştir açılır hemen senin kararın tabi ama bence doktorun söylediğine katılmıyorum
Devlete gitsen normal yaparlar çatınla boyunun ne alakası var belki geniştir açılır hemen senin kararın tabi ama bence doktorun söylediğine katılmıyorum