Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yarın Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmazsa doktora gidecem bebeğimin durumuna bakacaz inşallah kendini duzeltmistir sezeryan olmak istemiyom oğlum yeni 1 yaşına girdi sezeryan olsam mahfolur bebeğim ben yanında olmasam uyuyamaz bide 2 bebeğimde geliyor Allah'ın izniyle biraz kıskançlık başlar huysuzlanir hepinizin duaniza ihtiyacım var
Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım sezeryan da iki gün normal doğumda 6 12 saat ya da bir gün duruma göre kalıyorsunuz hadi hayırlısı benimki 6 yaşında kıskanıyor vAlla huysuzlasti iyice
Canım ben sezaryen oldum 1 gün yattım önceleri 2 3 gün bile kalan oluyormuş ama artık herkes değişti tabi hekimlerin işi falan da daha iyi 1 günde eve gidebilecek vaziyette oluyor insan
Canım ben sezaryen oldum 1 gün yattım önceleri 2 3 gün bile kalan oluyormuş ama artık herkes değişti tabi hekimlerin işi falan da daha iyi 1 günde eve gidebilecek vaziyette oluyor insan
Aynen öyle kuzuum.kimisi daha kısa kalıyor benim ki 2 de gece doğumum oldu bebek gldi vs derken 4 oldu ogunun gecesine kaldık öbür gün de çıktım kuzuum doğum gece işler sabha karşı olduğu için bir gece kaldım Allah herkese yardım etsin kuzum gerçekten sezaryen da zor vAlla sen ne zmn doğum yaptın cnm ?bn Nisan'da