Kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma ışık tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,033 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Fatma ışık
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hmm bnmde bayaa buyudu eltim morelimi bozuyor senin karnin neden aşarda dior manyakmi ne
Ayy senin bu eltinde yemin ederim kıskanç bir şey sanırım ya pat diye yukarı çıkacak halı yokya karnının yavaş yavas çıkıyor işte yukarıya, yukarda olsa neden yukarda dicek herhalde Allah'ım düşman başına ya
Takma canım sen yavaş yavaş çıkacak yukarıya karnın

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ayy senin bu eltinde yemin ederim kıskanç bir şey sanırım ya pat diye yukarı çıkacak halı yokya karnının yavaş yavas çıkıyor işte yukarıya, yukarda olsa neden yukarda dicek herhalde Allah'ım düşman başına ya
Takma canım sen yavaş yavaş çıkacak yukarıya karnın
😞hep morelimi bozuo kuskanc fesat bnde kiskandircam bu inatimi yapcam yaa yapmiyim hep bir ayni yerdeyiz tatsizlik cikmasin istiom edmiyim diom yaptrio pislik

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
😞hep morelimi bozuo kuskanc fesat bnde kiskandircam bu inatimi yapcam yaa yapmiyim hep bir ayni yerdeyiz tatsizlik cikmasin istiom edmiyim diom yaptrio pislik
Boşver ya takma bile kendi hiç mi hamile olmamış sırf senin moralini bozmak için konuşuyor resmen o konuştukça ağzının payını ver sonra takma cevap bile verme Allah'ım ya hamile insana da böyle yapmazsın 🤦🏻‍♀️

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ewet canim bosver sunu bi senin agrilarin nasil oldu
İdare eder valla canım bugün daha iyiydim ama 2 3 kez dışarı çıkmak zorunda kaldım merdiven çıkıp inmek gebertti şuan bide onun ağrısını çekiyorum 😂😂 kendi kendimi hasta etttim bugün durduk yere
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

15n de kontrolde doktoruma soracam ağrıların sebebini ama araştırıyorum orda da bebek büyüdüğü için kasık karin ağrısı olur yazıyor ama bu kadar olması normal mi onu merak ediyorum

Tüm sayfalar yüklendi.