Kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Bltgulsum tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,124 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Bltgulsum
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Üç prenses annesi

Bltgulsum

Kayıtlı Üye
rank
Yeni dogum yaptım ayrıca yeni evlendim. Ne evledigimden ne doğumundan hiç birşey anlamadım iki gün iyisek iki gün kotuyuz ailesine yufka açmadım diye yardım etmedim diye tavr aldı evden kovmaya kalktı gerçi bu ilk değil aileme söyledim onlarda bana bırakıyor 2aylik bebegim le napacagimi sasirdim

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Yeni dogum yaptım ayrıca yeni evlendim. Ne evledigimden ne doğumundan hiç birşey anlamadım iki gün iyisek iki gün kotuyuz ailesine yufka açmadım diye yardım etmedim diye tavr aldı evden kovmaya kalktı gerçi bu ilk değil aileme söyledim onlarda bana bırakıyor 2aylik bebegim le napacagimi sasirdim
Canım Allah yar ve yardımcın olsun🙏 eşinle rahatsız oldugun konuları görüşsen seni anlayışla karşılayıp düzelmeye düzeltmeye çalışmaz mı eşini en iyi sen tanıyorsun

Ah cnm benim eşimde ailesine karşı bana tavır çok Alıyor çokta tartıştık yani benimde kızım 3 aylık oldu ne yapacaksın yuva kolay kurulmuyor sen kendi içine atarak daha çok canını sıkma çünkü bendede var o yüzden anlıyorum seni birde ben kaynanam ile oturuyorum yinede yuvam ve çocuğum için bazı şeyleri görmezden duymazdan gelirsen esinde senin umursamadigini görünce sana birşey demez sabır et kuzum üzülme bak uzulursen suttunden bebeğe de geçer oda huzursuz olur yazık bebeğini düşün kendinden önce Allah'ım yardımcımız olsun inşallah 🥰🙏🏻🤲🏻

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bence ailen kabul ediyorsa çocuğu da al git derim ben hemen dava felan açılmaz burnu sürtsün kıymetini anlasın nasıl olsa gidemez cepte görmesin seni m şimdi bebeğin küçük biraz büyüdüğü zaman aynı şekilde sana davransa zoruna gider ve çocuğun da etkilenir bazı şeyleri geç kalmadan yapmak lazım çocuğunun gözünün içine bakarak seni kolundan tutup kapıya atsa emin ol daha çok zoruna gider

Tüm sayfalar yüklendi.