Kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebranur kel tarafından oluşturulan Kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,415 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar
Konbuyu başlatan Ebranur kel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alioth

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar kusura bakmayın bunu sorarken çekindim ama büyük tuvaletimden sonra kanamam oluyor ve çok şiddetli ağrı bunun doğuma zararı olurmu ve neyin belirtisi bu sizce yaşayan varmi

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar kusura bakmayın bunu sorarken çekindim ama büyük tuvaletimden sonra kanamam oluyor ve çok şiddetli ağrı bunun doğuma zararı olurmu ve neyin belirtisi bu sizce yaşayan varmi
Hemoraid yani basur olmuşsun canım kabız ya da ishal olmamaya çalış aşırı baharatlı şeyler yeme ama doktora söylesen ilaç tavsiye eder şimdiden kullanırsan çok faydasını görürsün. Kaç haftalıksın bilmiyorum ama son aylarda ve normal doğum olursa sonrasında sıkıntı yaşarsın şimdiden önlemini al

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Hemoroid çatlak vardır canım. Bol bol su iç gün kurusu, salatalık, kayısı tüket

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Hemoraid yani basur olmuşsun canım kabız ya da ishal olmamaya çalış aşırı baharatlı şeyler yeme ama doktora söylesen ilaç tavsiye eder şimdiden kullanırsan çok faydasını görürsün. Kaç haftalıksın bilmiyorum ama son aylarda ve normal doğum olursa sonrasında sıkıntı yaşarsın şimdiden önlemini al
Şuan 33 haftalık hamileyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hemoroid olabilirmi canim
Dış kısımda nohut gibi şişkinlik var hemoroidmidir?

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Şuan 33 haftalık hamileyim

Dış kısımda nohut gibi şişkinlik var hemoroidmidir?
Kesin hemoraid canım evde çözümü varmıdır bilmiyorum ama vakit kaybetmeden Dr görün ilerlemesin ağrı yapar kanama olabilir

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım
Sagol canım teşekkür ederim🥰

Kesin hemoraid canım evde çözümü varmıdır bilmiyorum ama vakit kaybetmeden Dr görün ilerlemesin ağrı yapar kanama olabilir
Sıcak suda oturmak biraz olsun iyi ediyormuş ağrı kanama oluyor son iki haftadır oturamaz oldum

Alioth

Kayıtlı Üye
rank
İç hemoroid olabilir. Aynı sıkıntılarla doktora gittim, kolonoskopi çekildi. Ve kalın bağırsakta hemoroid olduğu ortaya çıktı. Beni özellikle yemeklerde kullandığım yağ etkiliyor. Kaliteli zeytinyağı kullanıyorum, fast foodculardaki asitli içeceklerden uzak duruyorum ve çok acı şeyler yemiyorum. Yokmuş gibi 👍🏻

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
İç hemoroid olabilir. Aynı sıkıntılarla doktora gittim, kolonoskopi çekildi. Ve kalın bağırsakta hemoroid olduğu ortaya çıktı. Beni özellikle yemeklerde kullandığım yağ etkiliyor. Kaliteli zeytinyağı kullanıyorum, fast foodculardaki asitli içeceklerden uzak duruyorum ve çok acı şeyler yemiyorum. Yokmuş gibi 👍🏻

Kadın Doğum doktoruna mi gittin canim

Kadın Doğum doktoruna mi gittin canim

Hangi bölüme gittin canim kadin doğuma mi yoksa başka bir bölüm mü

Hangi bölüme gittin canim kadin doğuma mi yoksa başka bir bölüm mü

Tüm sayfalar yüklendi.