Sorum var Kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mirac'ın Annesi🤱💞 tarafından oluşturulan Kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,158 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar
Konbuyu başlatan Mirac'ın Annesi🤱💞
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Mirac'ın Annesi🤱💞

Kayıtlı Üye
rank
Üzülme kuzum vardır bunda da bir hayır canm rabbim yardımcın olsun inşallah ❤️
Amin inşallah cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah canım benim kötü düşünme hiç o hisseder iyi şeyler düşün iyi olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍 😇
Valla ağlamaktan gözlerim kan çanağina döndü😔🥺

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Gebeliğim sağliksiz😔 mış bilgisi olan varmi yada yaşayan varmi
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin kuzum 2 hamileliğimde de tutunamaz düşer dediler evet ikiside çok zorlu bir süreçten geçtik sağlık yönünden olsun düşer durmaz dediler erken doğar ölür dediler ama umudumu hiç kaybetmedim iyikide kaybetmemisim yaradan bilir dedim ve tevekkül ettim sende umudunu kaybetme Allahım senin için en hayırlısını sana nasıl etsin🥰🙏🤲

Mirac'ın Annesi🤱💞

Kayıtlı Üye
rank
Belk

Belkide bu da senin sınavındır kötü düşünme isyan etme ne gelirse Allah'tandır biz senin hep yanındayız 😔
Cnm benim çok sağol

Hakkında hayırlısı olsun canım geçmiş olsun. Doktor tam olarak ne dedi sağlıksız derken sebebini soylemedi mi
Kullandiğim ilaçlar vardi vitaminler perşembe günü doktoruma söylicem net söylesin nedeni ne diye

Rabbim hakkında hayırlı olanı versin kuzum 2 hamileliğimde de tutunamaz düşer dediler evet ikiside çok zorlu bir süreçten geçtik sağlık yönünden olsun düşer durmaz dediler erken doğar ölür dediler ama umudumu hiç kaybetmedim iyikide kaybetmemisim yaradan bilir dedim ve tevekkül ettim sende umudunu kaybetme Allahım senin için en hayırlısını sana nasıl etsin🥰🙏🤲
Amin inşallah cnm umudumu Allaha bağladim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar