Evet kuzu ilk 😂😂 Allah bağışlasın canım 😊
Mirac'ın Annesi🤱💞 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 659 Konum İZMİR 22 Kasım 2022 #11 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Evet kuzu ilk Genişletmek için tıkla ... Allah bağışlasın canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,617 Konum Kırklareli 22 Kasım 2022 #12 Mirac'ın Annesi🤱💞' Alıntı: Allah bağışlasın canım Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun canım benim . Cümlemizin evlatlarını bağışlasın
Mirac'ın Annesi🤱💞' Alıntı: Allah bağışlasın canım Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun canım benim . Cümlemizin evlatlarını bağışlasın
Mirac'ın Annesi🤱💞 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 659 Konum İZMİR 22 Kasım 2022 #13 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Allah razı olsun canım benim . Cümlemizin evlatlarını bağışlasın Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canim
Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Allah razı olsun canım benim . Cümlemizin evlatlarını bağışlasın Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canim
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 23 Kasım 2022 #14 Durunun annesi' Alıntı: Bekarken hep adet sancısı vardı bana dediler kadın olunca geçermiş hâlâ aynıyım bugün âdet oldum çok sancım var Genişletmek için tıkla ... Canım ben üşütünce çok kötü oluyorum onun dışında sorun yok çok şükür
Durunun annesi' Alıntı: Bekarken hep adet sancısı vardı bana dediler kadın olunca geçermiş hâlâ aynıyım bugün âdet oldum çok sancım var Genişletmek için tıkla ... Canım ben üşütünce çok kötü oluyorum onun dışında sorun yok çok şükür