Sorum var Kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 540 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Doğa 9aylık oldu 7500 kilo iyi diyor ebe ama ben bişey sormak istiyorum en son akşam 7 de akşam yameğiyle yoğurt yediriyorum daha da ek gıda ya da mama falan almıyor gün içinde de mama almıyor anne sütü ile ek gıda olarak besleniyor gece de yedirmelimiyim ne yapayım siz nasıl besliyorsunuz bebeklerinizi 9 aylık olduk biz bir bilgilendirirseniz çok memnun olurum teşekkür ederim şimdiden 😘
9 aylık iken sekiz buçuk kiloyduk az gibi geldi benim kızım yemiyor hep anne sutu

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Doğa 9aylık oldu 7500 kilo iyi diyor ebe ama ben bişey sormak istiyorum en son akşam 7 de akşam yameğiyle yoğurt yediriyorum daha da ek gıda ya da mama falan almıyor gün içinde de mama almıyor anne sütü ile ek gıda olarak besleniyor gece de yedirmelimiyim ne yapayım siz nasıl besliyorsunuz bebeklerinizi 9 aylık olduk biz bir bilgilendirirseniz çok memnun olurum teşekkür ederim şimdiden 😘
Bence kilosu iyi canım benim oğlum da çok kilo alan bı bebek deildi yiyordu da yemeğini ama kilosu çok deildi bende gün içinde iki kere çorba ve yoğurt yediriyordum ara öğün olarak da meyve püresi yediriyodum🥰sütüm çok olmadığı için gün içinde çok emzirmiyodum gece uyanınca emziriyordum ama bu aylarda artık gece uyanması çok azaliyo bı kere ya uyanır ya uyanmaz canım herhangi bi kulak diş ağrısı yoksa uyanmamamsi lazım artık 🥰

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
DİŞ dönemindeyiz evet ama ondan da olabilir bir de alışkanlık mı oldu nedir Artık odasına da alıştırmak istiyorum ama sürekli uyanıyor gece nasıl yapmalıyım bilmiyorum artık
Dişten gece çok uyanır. Odasına alıştırmak için de piş piş pat pat yöntemini uygulayabilirsin. Kucağında piş piş derken hafifçe sırtına vurmak bir süre sonra yatağına bırak ağlarsa aynı şekilde sakinleştir tekrar yatır bir süre sonra pes edio uyuyacaktır. İlk günler yatağının yanında otur gün geçtikçe kapıya doğru uzaklaş alışacak bebişin ama istikrarlı ol canım. He uyandığında aynı yöntemi uygula

Bence kilosu iyi canım benim oğlum da çok kilo alan bı bebek deildi yiyordu da yemeğini ama kilosu çok deildi bende gün içinde iki kere çorba ve yoğurt yediriyordum ara öğün olarak da meyve püresi yediriyodum🥰sütüm çok olmadığı için gün içinde çok emzirmiyodum gece uyanınca emziriyordum ama bu aylarda artık gece uyanması çok azaliyo bı kere ya uyanır ya uyanmaz canım herhangi bi kulak diş ağrısı yoksa uyanmamamsi lazım artık 🥰
Ooo bizimde uykuyu hem çok seviyor hemde habire uyanıp duruyor ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Önceleri çok denedim bu yöntemi çok fazla ağladı çok zorladı eşim hiş dayanamıyor sesine aksi gibi kayınvalidemler annemler geliyor bize e bu şekilde uyutmaya başlayınca hep böyle yapmak gerektiğinden onlar bize gelse de aynı şekilde uyutmaya çalışınca doğa basıyor çığlığı bi kere kayınvalidem girdi odaya noluyor diye 😒

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar