Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bu benim kan tahlili sonucum bende demir eksikliği vardı serum felan taktılar sizce sonuçlar nasıl anlayan varmı içinizde sağlık ocağına gidemedim henüz
Canım bende de kansızlık var sürekli böyle takip ettiğim için biliyorum kan değerlerin çok güzel hatta biraz yüksek bile çıkmış çok geçmiş olsun , ha bide tam kan sayımı var onda düşük çıkmamış sa sorun yok iyi yani
Ckn çok şükür canım amin canım Allah razı olsun inşallah ben yılda üç aylık süren iğneler kullanmadan düzene girmiyor her yıl mutlaka iki ayda bir vitamin ilaçları alırım, inan o kadar yorgunum ki artık çok yoruyor beni herşeyde eksik kalıyorum yetemiyorum hiçbir şeye
Ckn çok şükür canım amin canım Allah razı olsun inşallah ben yılda üç aylık süren iğneler kullanmadan düzene girmiyor her yıl mutlaka iki ayda bir vitamin ilaçları alırım, inan o kadar yorgunum ki artık çok yoruyor beni herşeyde eksik kalıyorum yetemiyorum hiçbir şeye
Canım insanız herşeye yermek zorunda değiliz bende hamile iken aldım bir sürü sonra serum verdiler bende hep çocukluktan beri böyleyim rabbim safi ismi hürmetine şifani versin cmm benim
Canım insanız herşeye yermek zorunda değiliz bende hamile iken aldım bir sürü sonra serum verdiler bende hep çocukluktan beri böyleyim rabbim safi ismi hürmetine şifani versin cmm benim