Sorum var Kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,111 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Birde her yerde arkamızda takip ediliyoruz🤣🤣🤣😁 keratalar Allah esirgesin cnm çünkü baya psikoloji k olarak çöktüm
Aynen aynen hep bacağımın dibinde
Amin amin canım
Sen birde bana sor o psikolojiyi senin gene aralaari baya var benim oğlum doğduğu zaman kızım 14 aylıktı sen düşün artık neler çektim nasıl büyüttüm hala da aynılar ne bileyim şikayet deil Rabbime binlerce kez şükürler olsun her iki meyveden de tattırdı ama insan yoruluyor gerçekten

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Aynen aynen hep bacağımın dibinde
Amin amin canım
Sen birde bana sor o psikolojiyi senin gene aralaari baya var benim oğlum doğduğu zaman kızım 14 aylıktı sen düşün artık neler çektim nasıl büyüttüm hala da aynılar ne bileyim şikayet deil Rabbime binlerce kez şükürler olsun her iki meyveden de tattırdı ama insan yoruluyor gerçekten
Aynen öyle cnm zaten yıpranan bizler oluyoruz amin inşallah canım tabiki de isyan değil bunu bulamayanlar var sonuçta

Tüm sayfalar yüklendi.