Üzülme kurban olduğum lütfen iyi düşün iyi olsun bol bol yat ayağa kalkma sadece wc gidicegin zaman kalk onada yavaş hareketler et ters bir harekette bulunma yanında mutlaka birileri olsun sana baksınlar sen sadece yat dualarımız seninle olucak korkma Allah'ın izniyle rabbim yardım edicek ve prensleri kucağına alıcaksın stres bebekler içinde iyi değil biliyorum stres yatmamak ellinde değil ama biz anneler güçlüyüz o yüzden bebeklerimiz için ne gerekiyorsa yaparız stresden uzak dur güzel düşün hep kalbi güzel anneMerhaba Arkadaşlar Biliyorsunuz Benim Acılamam Vardı Serklaj Olacaktım Önermediler Rahime Halka Taktı Doktor Bugün Açık Ve Net Konuştu Suyun Gelirse Birşey Yapamayız Bebekleri Kaybedebilirsin dedi Ben Gerçekten Hiç İyi Değilim Mahvoldum İçim Parçalanıyor Allah'ım Bu Gözyaşlarimi durduracakmi içim paramparca Bu aciyida Kaldırabilecemmi bebeklerim Sağlıkla Gelsin başka birşey İstemiyorum Tükendim Artık Hayallerim Yine Yarım Kalacak İçimde Kötü Hisler Var çok kötü durumdayım bir bilseniz