Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Memnunmuydun elif nasildi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Memnunmuydun elif nasildi
Kuzu sorma aynen yoktum ders çalışmaya başlamıştır buraya girmeye Sira gelmiyordu açıkçası 1 hafatadirda larenle uğraşıyorum hastanede feln yattık yarık gene doktora gidicez mental olarak cökmüş durumdayım açıkçası
Olmuyor kuzu hastanddn çıktık bı dünya çamaşır ve kurumuyor dün eşime dedim bu böyle olmaz alcam ben dedim alt yapıyı yaptimda işte çok emin olamadim gerçekten övdükleri kadar varmı diye
Hangi sınavlara giriyorsun canım Allah kolaylık versin ben iki çocukla yapamadım kpss calisiyodum bıraktım artık napim evlendikten sonra olmuyo ya sorumluluk çok kızın içinde çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah kurutma makinesini de al bence canım imkanın varsa gereksiz bişey deil küçük çocuk olunca şart bence
Kizlarrrr nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz akşam yemeği ne yaptınız nasılsınız çocuklarınız nasıl nasıl gidiyor hayat benim hayat çok kötü gidiyor evin işi bitmiyor yemek bitmiyor çamaşır hiçbir şekilde bitmiyor ya Bir de şey soracağım size kurutma makinesi kullanan var mı aranızda ve kullanıp da memnun kalan memnun kaldığı marka bana bir tavsiye edilebilecek var mı makinesi almayı düşünüyorum da acaba gerekli mi ki şu an şu kış gününde bakıyorum ki iki çocukla bence gerekli gibi görüyorum ama siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Valla ben yaptığım yemekleri söylemesem olurmu .içimizde hamile olanlar var ya ondan.kıyamiyorum ya cnm canları çeker..He bide ben saç kurutma makinesi sandım
Valla ben yaptığım yemekleri söylemesem olurmu .içimizde hamile olanlar var ya ondan.kıyamiyorum ya cnm canları çeker..He bide ben saç kurutma makinesi sandım
Hangi sınavlara giriyorsun canım Allah kolaylık versin ben iki çocukla yapamadım kpss calisiyodum bıraktım artık napim evlendikten sonra olmuyo ya sorumluluk çok kızın içinde çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah kurutma makinesini de al bence canım imkanın varsa gereksiz bişey deil küçük çocuk olunca şart bence